MANAURE QUINTERO/Action Images
MANAURE QUINTERO/Action Images

Brazil u posljednjih 20 minuta preokrenuo Venezuelu, Argentina i Messi bez učinka (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 08.10.21. | 07:21

Selecao je i dalje stopostotan.

U rano jutro po hrvatskom vremenu završeno je pet utakmica 10. kola južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Brazil je i dalje stopostotan, a poraz još uvijek nije upisala niti Argentina koja je, doduše, odigrala 'nulu' protiv Parargvaja u Asuncionu. Lautaro Martinez se ozlijedio te je partner Leu Messiju u napadu bio drugi Interov napadač, Joaquin Correa. Međutim, unatoč dominaciji i čak 70-postotnom posjedu lopte, Gaučosi nisu uspjeli slomiti Paragvaj.

Brazil je pak gubio od 11. do 71. minute na gostovanju kod najslabije momčadi kvalifikacija, fenjeraša Venezuele. Domaćini su poveli u 11. kada je Eric Ramirez zabio na asistenciju Yefersona Sotelda (VIDEO). U prvom dijelu Venezuela je sjajno neutralizirala Brazil koji je uspio izjednačiti tek u 71. Raphina je izveo korner, a Marquinhos je bio najviši u skoku.

Pogodak Marquinhosa pogledajte OVDJE.

Selecao je do preokreta stigao u 82. Gabriel Barbosa je izborio, a onda i iskoristio udarac s bijele točke (VIDEO). Brazil je potvrdio devetu pobjedu iz isto toliko utakmica golom napadača Ajaxa Antonyja u 96. minuti dvoboja.

Pogodak Brazila za 3:1 pogledajte OVDJE.

Urugvaj i Kolumbija odigrali su bez pogodaka i zadržali mjesto koje vodi najmanje u dodatne kvalifikacije za Katar 2022, u igru za Mundial vratio se Peru koji je pogocima Christana Cueve (VIDEO) i Sergia Pene (VIDEO) nadvisio Čile 2:0, a najviše je profitirao Ekvador koji je 'blietzkriegom' do 19. minute imao prednost od 3:0 nad Bolivijom i do kraja sačuvao tu prednost. Pogotke su zabili Michael Estrada u 14. te Enner Valencia u 17. i 19. Ekvador je ovom pobjedom skočio na treće mjesto s tri boda manje od druge Argentine.

Kvalifikacije se nastavljaju u noći s 10. na 11. studeni. Bolivija dočekuje Peru, Venezuela Ekvador, Kolumbija Brazil, Čile Paragvaj, a derbi kola igra se između Argentine i Urugvaja u Buenos Airesu.



Tagovi

BrazilBrazilska nogometna reprezentacijaArgentinska nogometna reprezentacijaArgentinaUrugvajUrugvajska nogometna reprezentacijaVenezuelavenezuelanska nogometna reprezentacijaKolumbijaKolumbijska nogometna reprezentacijaParagvajParagvajska nogometna reprezentacijaEkvadorPeruperuanska nogometna reprezentacijaBolivija

Ostale Vijesti