Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Bravo za Milića: Dinamov mladi crnogorski stoper do ljeta u Sloveniji

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 07.02.22. | 19:13

Pve sezone je nastupao za Dinamo II, sada mu slijedi prva liga i borba za Europu

Proljeće u HNL-u je krenulo, no prijelazni rok i dalje traje. Ulazni i izlazni transferi u HNL-u u sklopu zimskog prijelaznog roka traju još punih tjedana dana, pa nije čudno da svakodnevno čitamo o dolascima i odlascima. Primjerice, sinoć je Hajduk objavio dolazak Nikole Kalinića a potom danas i odlazak Kristiana Dimitrova u Cluj, dok je Dinamo nakon dolaska Emrelija, danas objavio kako će mladi crnogorski stoper Stefan Milić do kraja sezone put Slovenije gdje će se priključiti Bravu u borbi za neko od europskih pozicija. Posudba traje do kraja sezone.

Podsjetimo, Milić je u siječnju 2020. godine dogovorio transfer u redove hrvatskog prvaka koji je za njega isplatio pola milijuna eura odštete, uz 20% iznosa od sljedećeg transfera koje će ići crnogorskom klubu. Milić je dogovorio petogodišnji ugovor s 'modrima', i brzo preselio na posudbu u Varaždin. Tamo se zadržao punih godinu dana, uz svega sedam nastupa.

Povratkom u Dinamo, prošle sezone je odigrao sedam susreta u drugoj ekipi Dinama, te tri za prvu ekipu. Dao mu je šansu Krznar svih desevedeset minuta protiv Šibenika na zatvaranju prošle sezone, a mladi Crnogorac je na najbolji način opravdao povjerenje zabivši jedini pogodak na utakmici za pobjedu Dinama.

Ove sezone nastupao je za drugu momčad Dinama, no ta ekipa će se sa završetkom sezone ionako ugasiti. Bravo je ove sezone nadomak kvalifikacijskih pozicija za Europu, fali im samo jedan bod da sustignu trećeplasiranu Olimpiju pa će Stefan svakako provesti polusezonu u kompetitivnom okruženju.



Tagovi

Dinamo ZagrebStefan MilićDinamo IINK Bravo

Ostale Vijesti