Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Bravo za Bravo: Slovenski prvoligaš nakon Šaranića osigurao potpis još jednog igrača Dinama

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 24.06.22. | 12:48

U klubu je od veljače ove godine.

Stefan Milić i ovu će sezonu provesti na posudbi u Bravu, objavljeno je službenim stranicama slovenskog prvoligaša. Talentirani stoper koji po potrebi može odigrati i na mjestu lijevog beka u klubu je od veljače ove godine te je Dinamom dogovoreno da će se posudba nastaviti i ove sezone. Prošle sezone je za Bravo odigrao 14 utakmica, u klubu su očito bili zadovoljni njegovim predstavama pa je tako ovaj potpis na neki način očekivan rasplet događaja.

Mladi reprezentativac Crne Gore je u Dinamo stigao iz Budućnosti prije dvije godine, a za njega su Plavi izdvojili 500 tisuća eura. Za prvu momčad Plavih upisao je tri nastupa, a zanimljivo je da je jedini pogodak za Dinamo zabio u posljednjem kolu u sezoni 20./21. kad mu je sve kao na pladnju servirao asistent Ivan Šaranić, talentirani veznjak kojeg je Bravo također doveo na posudbu iz Dinama.

Bravo je prošlu sezonu okončao na petom mjestu slovenskog prvenstva, a iz kluba rade na tome da produlje posudbu vratara Renata Josipovića koji je također Dinamov igrač i koji je u Sloveniji prošle sezone ostavio sjajan dojam.



Tagovi

Stefan MilićNK BravoDinamo ZagrebGNK DinamoSlovenska nogometna liga

Ostale Vijesti