Borussia u problemima pred PSG: Nakon Reusa, ozlijedio se jedan od glavnih igrača ove sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 10.02.20. | 11:40

Velik udarac za trenera Luciena Favrea.

Trener Borussije Dortmund, Lucien Favre, pokušat će što prije zaboraviti ovaj vikend. Osim što su njegovi nogometaši ispustili vodstvo i upisali poraz od Bayer Levekusena (4-3), jedan od njihovih najboljih igrača ove sezone zaradio je neugodnu ozljedu.

Ranije ovog tjedna ozlijedio im se prvo kapetan Marco Reus, koji zbog problema s mišićem neće igrati narednih mjesec dana. To znači da ga sigurno nema za prvi ogled osmine finala Lige prvaka koji će na Signal Iduna Parku igrati protiv Paris Saint-Germaina.

Osim toga, ovog vikenda ozlijedio im se i Julian Brandt, jedan od najboljih igrača 'Žuto-crnih' ove sezone. Osim što je postigao tri gola, uz tri asistencije, redovno je bio jedan od najboljih igrača an travnjaku. To potvrđuje i specijalizirani statistički portal WhoScored gdje 23-godišnji polivalentni veznjak ima prosječnu ocjenu 7.05 u Bundesligi i 7.08 u Ligi prvaka.

U ogledu protiv Apotekara igru je morao napustiti nakon poluvremena zbog teškog starta njegovog donedavnog suigrača Larsa Bendera.

Borussia je preko svojih službenih kanala objavila da je Brandt zaradio ozljedu ligamenata gležnja i već su najavili da sigurno neće igrati protiv Eintrachta sljedećeg vikenda. S obzirom da je utakmica s PSG-om samo četiri dana nakon te utakmice, gotovo sigurno je da Brandt neće moći igrati ni protiv prvaka Francuske u Ligi prvaka.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Marco ReusJulian Brandt

Ostale Vijesti