EXPA/PIXSELL
EXPA/PIXSELL

Bomba talijanskih medija: Milan se zanima za hrvatskog U-19 reprezentativca

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 15.10.20. | 15:22

Iako njegov tržišna vrijednost iznosi 1,5 milijuna eura, nema sumnje da bi Rossonerri za njega morali izdvojiti puno veći iznos.

Iznimno talentirani veznjak Red Bull Salzburga i aktualni hrvatski U-19 reprezentativac, Luka Sučić, velika je želja talijanskog velikana Milana.

Sučić igra na mjestu središnjeg veznjaka, prošle je sezone zablistao u Salzburgovoj 'filijali' Liferingu, a od početka ove sezone priključen je prvoj momčadi. Sučić je prošao sve mlađe uzraste hrvatske reprezentacije, a nedavno je potpisao i svoj prvi profesionalni ugovor s austrijskim velikanom.

Poznati talijanski novinar Daniele Longo, koji je jako dobro upoznat sa svim zbivanjima oko Milana te je jedan od urednika Calciomercata, prvi je donio ovu vijest. Budući da je upravo on jedan od prvih koji je izvijestio o dolasku Ibrahimovića u Milan, ne treba sumnjati u valjanost njegove informacije.

Ove sezone 18-godišnjak je debitirao za RB Salzburg, kako u kupu tako i prvenstvu, a već se uspio upisati i u listu strijelaca.

Podsjećamo, Sučić je svoj prvi intervju za hrvatske medije dao upravo za Germanijak.



Tagovi

Luka SučićtransferiLjetni prijelazni rokHrvatskaMilanRed Bull Salzburg

Ostale Vijesti