Ajax Official Twitter
Ajax Official Twitter

Bolji poster najave utakmice – ne postoji (FOTO/VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 04.10.22. | 09:27

Danas u 21.00 snage će u Amsterdamu odmjeriti Ajax i Napoli.

U fenomenalnoj formi nogometaši Napolija dolaze u Amsterdam. U posljednjih pet utakmica imaju jednako toliko pobjeda 13:3, a redom su rušili klubove poput Liverpoola, Spezije, Rangersa, Milana i posljednje Torina. Zajedno s Atalantom trenutno se nalaze na vrhu Serie A (šest pobjeda i dva remija), a posljednji poraz upisali su prije skoro pola godine kad ih je u 34. kolu Serie A svladao Empoli.

(2.40) Ajax (3.80) Napoli (3.15)

Ajax pak posljednje vrijeme ne igra najbolje, ali su prema mnogima danas ipak blagi favoriti. Kopljanici su nakon poraza od Liverpoola upisali i poraz od AZ Alkmaara (kojem su prepustili vrh Eredivizije), ali po njih je još bolniji bio remi s G.A. Eaglesom ovog vikenda (1:1). Nakon velikih pobjeda nad Rangersom i Heerenveenom, Schreuderova momčad ušla je u mini krizu, ali iako im za današnji ogled nedostaju Kaplan i Sanchez (gosti su bez Osimhena), u prvom međusobnom ogledu ova dva velikana Nizozemci će pod svaku cijenu nastojati doći do pobjede.


(2.40) Ajax (3.80) Napoli (3.15)

Ono što je mnoge nogometne fanatike 'raznježilo' je poster kojim su iz domaćeg tabora najavili današnji ogled. Kad je ples kuglica spojio Ajax i Napoli, svi su krenuli pričati o Cruyffu i Maradoni, dvojici ponajboljih nogometaša svih vremena kojih nažalost više nema. No, njihov trag je neizbrisiv, sjećanja ne kopne pa je tako jasno zašto su baš njih dvoje 'light motiv' ovog ogleda…

(2.40) Ajax (3.80) Napoli (3.15)

 

Liga prvaka, 3. kolo

Utorak, 4. listopada

Skupina A

Ajax – Napoli 21.00

Liverpool – Rangers 21.00

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

AjaxNapoliLiga prvakaDiego Armando MaradonaJohan Cruyff

Ostale Vijesti