Bizarno! Igrači Brage na Velodromeu doživjeli krađu kakvoj se nisu nadali!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 05.11.15. | 17:15

Gotovo nevjerojatne vijesti stižu iz Francuske.

Utakmica Europske lige između Marseillea i Brage na Velodromeu je pod upitnikom i to iz pomalo bizarnog razloga - gostujućim igračima su ukradene kopačke.

Situacija je pomalo smiješna ali ne i nogometašima Brage, koji su sinoć bez problema trenirali na Velodromeu. Poslije treninga su opremu ostavili u svojoj svlačionici za gostujuću momčad i jutros ih je dočekalo neugodno iznenađenje. Netko je tijekom noći 'počistio' svlačionicu i odnio sve kopačke Portugalcima. Radi li se o neslanoj šali ili pravoj krađi, zasad nije poznato.

U slučaj se uplela policija, ali nije bilo previše dokaza. Priča je još čudnija jer jer jedan od čuvara proveo cijelu noć u blizini svlačionice Brage ali nije primijetio ništa čudno. Također, vrata i brava nisu bile oštećene i nije bilo tragova provale. Portugalski mediji pišu kako u Bragi razmišljaju o zahtjevu za odgađanje utakmice.

Francuski je klub navodno gostima ponudio privatni zrakoplov kojim bi netko otišao u Portugal i donio nove kopačke, ali to su oni odbili. Francuzi su ponudili i drugu opciju. Tražili su od gostiju da im dostave popis brojeva kopački kako bi im nadoknadili štetu ali i to je odbijeno. Bit će zanimljivo vidjeti što će na kraju biti.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Europska ligaMarseilleBraga

Ostale Vijesti