Milan mandarić je prvi slijeva. Action Images / John Marsh
Milan mandarić je prvi slijeva. Action Images / John Marsh

Bivši vlasnik Olimpije želi nekadašnjeg prvaka vratiti u elitu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 17.10.23. | 12:10

Klub trenutno pregovara s još nekoliko potencijalnih investitora

Milan Mandarić još nije rekao svoju posljednju riječ u slovenskom nogometu! Nakon razlaza s Olimpijom, srpsko-američki biznismen, koji je uspio u SAD-u i ima američku putovnicu, razmišlja o preuzimanju Gorice, piše Nogomania.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Klubu bi već sada mogao dobro doći investitor, nakon ispadanja u drugu slovensku ligu, a nakon fijaska s Georgom Juncajem (ocem Rijekina igrača Stevena Juncaja) financijska situacija u klubu je dosta izazovna.

Izvori bliski klubu jasno su potvrdili da je Mandarić, koji je svojedobno kao vlasnik Portsmoutha doveo u taj engleski klub za direktora i trenera Velimira Zajeca, a kao igrača, među inima, Niku Kranjčara, imao sastanak u Novoj Gorici. Zainteresiran je za preuzimanje kluba koji se, naravno, želi vratiti u prvu slovensku ligu. Istodobno, novogorički klub čiji je član bivši junior Dinama Matteo Tomiček ima za cilj ojačati svoju omladinsku školu koja je desetljećima prije bila prava tvornica talenata.

Gorici je novac u ovom trenutku prijeko potreban, no pitanje je hoće li ga od Mandarića dobiti. Uostalom, već ima 85 godina pa ne može biti dugoročno rješenje za Goricu. Nogomania.com doznaje i da klub trenutno pregovara s još nekoliko potencijalnih investitora. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ND GoricaDruga slovenska ligaMilan MandarićSteven Juncaj

Ostale Vijesti