REUTERS/Andrew Yates
REUTERS/Andrew Yates

Bivši veznjak Hajduka kojeg se donedavno povezivalo s Istrom 1961 karijeru nastavlja u Poljskoj

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 26.01.23. | 10:19

S novim klubom potpisao je 1.5-godišnji ugovor, a dolazi kao zamjena za bivšeg igrača Zagreba i Dinama

Zvonimir Kožulj je novi igrač poljskog drugoligaša Sandecje, objavili su iz kluba na društvenim mrežama. 29-godišnji veznjak, koji je u Hajduku proveo dvije godine (2016.-2018.) je s novim klubom potpisao 1.5-godišnji ugovor, a priliku za debi imat će 11. veljače kad njegova nova momčad dočekuje Gornik Lecznu.

Zanimljivo, Kožulj se početkom prosinca prošle godine priključio treninzima Istre 1961, ali do potpisa ugovora ipak nije došlo. Kožulj karijeru nastavlja u posljednjeplasiranoj momčadi Fortuna 1 lige, a u klubu na njega gledaju kao zamjenu za Damira Šovšića koji je jučer i službeno zgotovio svoj transfer u južnokorejskog drugoligaša Cheonan City. Šovšić je u Sandecji proveo protekle dvije i pol godine, a ovo će mu biti drugi put da odlazi put Južne Koreje budući da je godinu dana bio član Suwon Bluewingsa (2017.-2018.).

U dresu Hajduka Kožulj je skupio 65 utakmica, četiri pogotka i devet asistencija. Najbolji nogomet u karijeri, barem dosad, igrao je u dresu Pogona, a prije točno godinu dana doživio je ogroman peh nakon što je na prvom treningu po dolasku u turski Eyupspor teško ozlijedio koljeno zbog čega je pola godine bio 'out'. (rv)


Tagovi

Zvonimir KožuljPoljska

Ostale Vijesti