Bivši veznjak Chelsea: Hazard je najljeniji igrač s kojim sam ikada igrao

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 17.11.19. | 20:34

Biti će zanimljivo kako će na ove teške riječi reagirati Eden Hazard...

Iako su mnogi mislili da će Hazard biti „novi Cristiano Ronaldo“ u Real Madridu te kako će na njegov pogon kraljevski klub ponovno stići do samog vrha španjolskog i svjetskog nogometa, on se nikako ne uspijeva adaptirati na novu sredinu te, barem za sada, pruža igre koje su puno slabije od onoga što su mnogi očekivali.

Njegov Real Madrid u ovom se trenutku nalazi na veoma dobrom drugom mjestu španjolske La Lige (isti broj bodova kao i Barcelona koja je prva), dok su u Ligi prvaka trenutno također drugoplasirani sa sedam bodova iz četiri odigrana kola. Iako ti rezultati i nisu toliko loši, sastav Zinedinea Zidanea u nekoliko je navrata kiksao ove sezone pa su tako odigrali neriješeno sa Valladolidom, Villarealom i Betisom u prvenstvu, dok je najgore od svega bio poraz na gostovanju kod Mallorce koja ih je pobijedila iako je vrijednost njihove momčadi manja za čak milijardu eura od one koju imaju Kraljevi iz Madrida.

Za sve te neuspjehe trebalo je nekoga optužiti, a mediji diljem svijeta prstom su uperili prema – Edenu Hazardu. Iako ovaj fantastični Belgijanac posljednje igra sve bolje i bolje, novu kritiku na svoj pristup nogometu dobio je od svojeg nekadašnjeg suigrača i dugogodišnjeg veznjaka Chelsea i Nigerije Johna Obija Mikela.

Ovaj zahvalni veznjak trenutno igra za Trabzonspor, a upravo je za turske medije izjavio kako je upravo Hazard najljeniji igrač s kojim je ikada igrao nogomet.

Kako će na ovo reagirati Hazard vidjet ćemo u skorije vrijeme, a mnogi simpatizeri Reala nadaju se kako će ovo biti okidač da Hazard proigra i po tko zna koji put začepi usta svojim kritičarima.

Živi bili, pa vidjeli.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="tr" dir="ltr">John Obi Mikel: &#39;&#39;Çalıştığım en tembel oyuncu Eden Hazard.&#39;&#39;</p>&mdash; beIN SPORTS Türkiye (@beINSPORTS_TR) <a href="https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1196137785759023110?ref_src=twsrc%5Etfw">November 17, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Eden HazardJohn Obi MikelChelseaReal Madrid

Ostale Vijesti