Sasa Miljevic/PIXSELL
Sasa Miljevic/PIXSELL

Bivši trener Hajduka vraća se na 'mjesto zločina'!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 16.05.23. | 10:56

Tek što je u studenom dobio otkaz, sada su ga doveli da ih spasi od ispadanja

Paolo Tramezzani preuzima FC Sion nakon otpuštenog Davida Bettonija i to po četvrti put! Sada bi Tramezzani trebao spasiti Sion od ispadanja u Challenge League kao nasljednik Davida Bettonija, koji je otpušten u ponedjeljak.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sam Tramezzani je posljednji smijenjen u studenom nakon godinu dana, a zamijenio ga je Fabio Celestini. Razlog zbog kojeg je bivši trener Hajduka morao napustiti Sion jer je izgubio 7-2 od St. Gallena neposredno prije pauze za Svjetsko prvenstvo. Osim toga, Tramezzani je već bio trener Siona 2020. (13 utakmica) i 2017. (16), a u razdoblju između toga vodio je upravo splitski Hajduk (24 utakmice) i Al-Faisaly (sedam utakmica).

"FC Sion danas objavljuje povratak Paola Tramezzanija na čelo prve momčadi do kraja tekuće sezone. Talijanski tehničar vraća se u klub iz Valaisa s jasnom misijom: osigurati ostanak FC Sion u eliti. Za to su ostale tri ligaške utakmice. Premijera je zakazana za ovu nedjelju u Tourbillonu uz dolazak BSC Young Boysa (14.15)", stoji u kratkom priopćenju kluba.



Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

Paolo TramezzaniSionHajduk

Ostale Vijesti