Twitter
Twitter

FOTO/VIDEO Službeno: Bielsa novi urugvajski izbornik!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 16.05.23. | 10:40

Leeds se razišao s Argentincem u veljači 2022. i od tada je sklopio tri trenera, dovodeći Jesseja Marscha, Javija Graciju i Sama Allardycea.

Bivši šef Leeds Uniteda Marcelo Bielsa vratio se na trenersku klupu više od godinu dana nakon odlaska s Elland Roada. Točnije, ovoga će puta biti na izborničkoj klupi. Ovaj 67-godišnjak imenovan je izbornikom urugvajske reprezentacije, a prethodno se povezivalo s upražnjenim mjestima u Premierligašima Evertonu i AFC Bournemouthu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)


Povratak u Englesku nikada se nije konkretizirao pa se odlučio na korak prema izborničkoj funkciji. Vodit će treću reprezentaciju u svojoj karijeri nakon mandata s Argentinom i Čileom.

Vodio je Argentinu do olimpijske slave i odveo ih do finala Copa Americe 2004., iako je Brazil pobijedio na jedanaesterce. Bielsa je i dalje cijenjen od strane vjernika Elland Roada, nakon što je prekinuo dugotrajno odsustvo Leedsa iz Premier lige. Podsjetimo, Leeds se razišao s Argentincem u veljači 2022. i od tada je sklopio tri trenera, dovodeći Jesseja Marscha, Javija Graciju i Sama Allardycea.

(eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Marcelo BielsaUrugvajUrugvajska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti