Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Bivši stoper Hajduka na pragu povratka u matični klub

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 02.01.22. | 08:37

Trebao bi se vratiti na posudbu

Prva prinova u mandatu Marija Stanića i Ivana Kepčije u Hajduku bio je bosanskohercegovački stoper Nihad Mujakić. Bio je i prije toga na meti Hajduka, ali je cijena od 1,1 milijun eura bila previsoka za Hajduk pa ga je kupio belgijski Kortrijk. U belgijskom klubu se nije baš naigrao pa je minute na travnjaku tražio po posudbama. Trenutno je na posudbi u Beverenu koja mu ističe krajem ovog mjeseca.

Prema pisanju Sportsport.ba čini se da će se ponoviti suradnja Kepčije i Mujakića. Kepčija je sportski direktora kluba s Koševa i želi angažirati 23-godišnjeg stopera. U Sarajevo bi se trebao vratiti u narednim danima i to na posudbu.

Na Koševu ga dobro poznaju s obzirom da je prošao sve omladinske selekcije kluba, a zatim napravio transfer upravo u Kotrijk početkom 2019. godine.

U Hajduku je bio na posudbi godinu i pol dana, a odigrao je svega 30 utakmica. Tada ga je htio i Osijek dovesti, ali s Poljuda su bili brži. Sarajevo je nedavno ostalo i bez trenera s obzirom da su se čelnici odlučili rastati s Goranom Sablićem. Njegov nasljednik trebao bi biti imenovan uskoro, a kao kandidati spominju se Safet Sušić, Dragan Jović, Faruk Hadžibegić, Bruno Akrapović i Mirza Varešanović.


Tagovi

HajdukNihad MujakićFK Sarajevo

Ostale Vijesti