Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Bivši sportski direktor Hajduka ima novi posao u Serie A

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 13.09.21. | 21:01

Postaje dio struke poznate talijanske momčadi za koju je i igrao

Nekadašnji sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović postao je međunarodni skaut talijanske Atalante. Kako javlja Slobodna Dalmacija, skautirat će igrače za jednu od najboljih momčadi Serie A, za koju je i nastupao u jednoj fazi igračke karijere.

Atalanta već treću sezonu zaredom igra grupnu fazu Lige prvaka, a u protekle dvije godine igrali su u četvrtfinalu i osmini finala. Prethodne tri sezone momčad iz Bergama završavala je na trećem mjestu u Serie A, a igrali su i dva finala Kupa. Bjelanović će tako tražiti nove igrače za momčad Gian Piera Gasperinija čiji je dio i hrvatski reprezentativac i bivši igrač Hajduka Mario Pašalić.

Poljud je Bjelanović napustio u studenom 2019. godine s pozicije sportskog direktora, a ranije je radio i kao šef skauta Hajduka. Tri i pol godine je proveo u Hajduku, a godinu i pol na poziciji koju je naslijedio od Marija Branca.

U Italiji je Bjelanović proveo najveći dio igračke karijere gdje je igrao za čak 13 klubova. Ovaj bivši napadač branio je boje Coma, Chieva, Perugie, Genoe, Leccea, Ascolija, Torina, Vicenze, Atalante, Verone, Varesea, Messine i Pordenonea.


Tagovi

Serie ASaša BjelanovićHajdukAtalanta

Ostale Vijesti