Bivši reprezentativac Rusije hospitaliziran zbog koronavirusa

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 26.05.20. | 12:27

U veteranskim godinama još uvijek igra u najjačoj ruskoj ligi.

Loša vijest stigla nam je iz Rusije. Pavel Pogrebnjak, bivši reprezentativac Zbornaje, hospitaliziran je zbog koronavirusa. Nogometni savez rusije potvrdio je da ima upalu oba plućna krila i da je primljen na bolničko liječenje.

„Moj suprug je na liječenju u bolnici. Otišao je avionom u Ekaterinburg kako bi u klubu započeo s treninzima. Nije imao nikakve simptome, niti je bilo što upućivalo na probleme. Kad se vratio napravio je test koji je bio pozitivan. To je bio šok. Djeca su se također razboljela, a upala pluća se razvila jako brzo. Izgubila sam osjetilo mirisa i osjećala sam se jako loše. Imala sam bol u grlu i nisam mogla jesti, čak ni popiti gutljalj vode“, opisala je svoja iskustva Maria Pogrebnjak-Shatalov.

Pogrebnjak je i dalje aktivan nogometaš  i to u ruskoj Premier ligi iako će krajem godine napuniti 37 godina. Posljednje dvije godine član je Urala, a u karijeri je, između ostalih, igrao za Zenit, Gulham, Stuttgart, Reading, Spartak i Dinamo iz Moskve. Za reprezentaciju Rusije skupio je 33 nastupa i zabio 28 golova. 

(foto: Reuters)


Tagovi

Ruska nogometna reprezentacijaPavel Pogrebnjak

Ostale Vijesti