Bivši napadač Redsa savjetovao Sterlinga

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 03.04.15. | 17:43

Peter Crouch je savjetovao Raheemu Sterlingu da ne bi trebao napustiti Anfield jer previše riskira, posebice odugovlačenjem potpisivanja novog ugovora.

Igrao sam za Liverpool i nije bilo mnogo igrača kojima su stvari krenule nabolje kada su otišli s Anfielda. Ovo je velik klub, a sigurno da je sa svojih 20 godina u sjajnom klubu. Ima odličnog trenera i mnogo iskusnih igrača od kojih može puno toga naučiti. On je sjajan i vrlo perspektivan igrač“, rekao je Crouch za talkSPORT.

Croucheva karijera je bila na vrhuncu dok je igrao za Liverpool, u koji je stigao iz Southamptona 2005. godine. Iako mu je trebalo 19 utakmica da postigne svoj debitantski pogodak, bivši engleski reprezentativac je uspio zabiti 42 gola u 134 utakmice za 'Redse', prije nego što je 2008. godine preselio u Portsmouth.

Tijekom razdoblja koje je proveo na Anfieldu, pomogao je Liverpoolu da osvoji FA kup 2006. godine, a godinu kasnije su izborili finale Lige prvaka.

Nakon napuštanja momčadi sa Merseysidea, Crouch je igrao za Portsmouth i Tottenham, a trenutno je u Stoke Cityju. Napredovao je u svakom klubu, ali u niti jednom nije uspio dosegnuti razinu kakvu je imao u Liverpoolu.

Crouch se boji da bi se isto moglo dogoditi i Sterlingu te da bi odlazaka mogao usporiti pa i unazaditi njegov razvoj.

No, Sterling se priprema za odlazak u jednako dobre klubove, spominju se Chelsea, Arsenal i Manchester City kao moguća odredišta, što znači da njegova karijera može ići samo uzlaznom putanjom. 

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Stoke CityLiverpoolRaheem SterlingPeter Crouch

Ostale Vijesti