Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Bivši napadač Gorice postaje najskuplja kupovina u povijesti Crvene zvezde

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 03.09.23. | 11:20

S bonusima bi transfer mogao iznositi pet milijuna eura.

Jako zanimljiva vijest dolazi nam iz susjedstva. Kako doznaje Mozzartsport, Crvena zvezda uskoro će riješiti pitanje centralnog napadača, a radi se o imenu koje je jako dobro poznato pratiteljima zbivanja u Hrvatskoj nogometnoj ligi.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nova 'devetka' aktualnog prvaka Srbije postat će Cherif Ndiaye, bivši napadač Gorice! I ne samo to, Beograđani će za njega isplatiti rekordnu odštetu u klupskoj povijesti, koja iznosi četiri milijuna eura plus dodatan milijun u bonusima. Dosad su najskuplje kupovine Crvene zvezde bili Osman Bukari i Nemanja Radonjić, obojica plaćeni po tri milijuna eura.

Ndiaye je u Gorici proveo dvije i pol sezone, tijekom kojih je postigao 19 golova i dodao šest asistencija u ukupno 55 nastupa. Nenad Črnko ga je u ljeto 2021. za nešto više od milijun eura prodao u turski Göztepe, potom je uslijedila epizoda u kineskom Portu, nakon čega se skrasio u Adani Demirspor, s kojom je iz Europe nedavno izbacio Osijek, pritom zabivši i dva pogotka. Ukupno je ove sezone u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu zabio četiri komada, dodao dvije asistencije, a u 19 nastupa za Adanu čak je 12 puta poentirao, čime si je priskrbio igranje Lige prvaka u Crvenoj zvezdi. (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


 


Tagovi

Cherif NdiayeCrvena zvezdaLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023transfertransferitransferi uživo

Ostale Vijesti