Bivši izbornik Hrvatske dovodi Čolaka

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 01.06.20. | 08:28

Riječki napadač je na prekretnici karijere.

Nogometaši Rijeke u kontroverznom su polufinalu, obilježenom suđenjem Igora Pajača, uspjeli doći do posljednje stepenice u Kupu. Nakon zaostatka od dva gola protiv Osijeka, momčad Simona Rožmana je na krilima Roberta Murića, Antonija Mirka Čolaka i Sterlinga Yatekea stigla do senzacionalnog preokreta i prilike za borbu za Rabuzinovo sunce protiv Lokomotive.

Finale će se igrati u Šibeniku, a jedan od glavnih uzdanica za Riječane ponovno će biti prvi napadač Čolak. Bivši igrač Hoffenheima, prema svemu sudeći, igra posljednju sezonu na Rujevici, a za njega postoji nekoliko ponuda iz Francuske i Rusije, prenose Sportske novosti.

Ipak, piše isti izvor, sada se u cijelu u borbu uključio egipatski klub Pyramids FC. Riječ je klubu iz glavnog grada Kaira koji postoji od 2008. godine, a od prošlog prosinca na njihovoj klupi je bivši hrvatski izbornik Ante Čačić.

Novac im, tvrdi spomenuti izvor, nije nikakav problem, a jedino pitanje je želi li 26-godišnji golgeter  karijeru nastaviti u Europi ili na pak na razdjelnici Afrike i Azije.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Ante ČačićFC PyramidsAntonio-Mirko Čolak

Ostale Vijesti