Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Bivši igrač Hajduka pridružio se Jelaviću i Abdurahimiju u novom klubu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 01.09.21. | 18:37

Za Splićane je odigrao 20 utakmica

Nakon što su u klub ranije stigli Besart Abdurahimi i Mario Jelavić, novi igrač ciparskog drugoligaša Akritasa Chrolakasa postao je i Edin Šehić.

26-godišnji krilni napadač svoj je seniorski put, kao i Abdurahimi, započeo u NK Zagrebu, gdje je proživljavao i najbolje dane svoje karijere. Naime, u 80 je nastupa za klub Dražena Medića između 2014. i 2016. u 80 nastupa zabio 11 pogodaka i dodao dvije asistencije.

U ljeto 2017. zato ga je uzeo Hajduk, ali se na Poljudu nije izborio za mjesto u momčadi. Dobivao je, doduše, dosta prilika u jesen iste godine. i za Bile nastupio 15-ak puta, ali već u veljači 2018. odlazi na posudbu u slovenski Rudar iz Velenja. Slovencima se svidio, u 16 je nastupa zabio po tri gola i dodao tri asistencije, no Hajduk ga je vratio, dao mu još nekoliko utakmica i zaključio da ipak nije materijal za splitski klub te ga poslao u ukrajinsku Vorsklu.

Ondje je bio do prošlog kolovoza, da bi nekoliko mjeseci kasnije uzeo Rudeš. U siječnju ove godine, doduše, već su ga otpravili u slovensku Goricu, ali ga i vratili prošlog mjeseca. Čini se da je Šehić zaključio kako će mu vani biti bolje jer nije ni ovog puta duže trajalo i nakon nekoliko se tjedana odlučio za - Cipar.

Šehić prema Transfermarktu vrijedi 150 tisuća eura.




Tagovi

Edin ŠehićBesart AbdurahimiNK Rudeš

Ostale Vijesti