Bivši igrač Dinama tješio zvijezdu Uniteda: „Tih je i ponaša se čudno“

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 16.11.18. | 19:31

Zabrinjavajuće stanje nekadašnjeg golgetera Barce.

Nogometna reprezentacija Čilea u ovoj reprezentativnoj stanci odigrat će dvije prijateljske utakmice – protiv Kostarike igraju u noći s petka na subotu, dok ih susret s Hondurasom čeka četiri dana poslije. Međutim, stanje u svlačionici aktualnog prvaka Južne Amerike nije bajno. Prvenstveno zbog njihove glavne uzdanice, Alexisa Sancheza.

Nogometaš Manchester Uniteda, prenosi čileanski El Mercurio, „potpuno je tih i ne odaje dojam lidera reprezentacije i sretnog igrača“. Štoviše, druge čileanske novine, La Tercera, prenose kako problem nije u odnosu među igračima u reprezentaciji nego u njegovoj slaboj formi i nezadovoljstvu u Engleskoj. Sanchez nikako da pronađe formu, a u prilog toj tezi ide i činjenica da nije postigao reprezentativni pogodak od listopada 2017. godine.

Štoviše, La Tercera navodi kako nekadašnji napadač Barcelone i Udinesea ne komunicira s ostatkom suigrača u čileanskoj svlačionici i „ponaša se veoma čudno“, pišu tamošnje novine. Nakon treninga je sam sjedio na klupi pored terena preko pola sata dok mu nije prišao Junior Fernandes. Bivši napadač zagrebačkog Dinama jedan je od najboljih Sanchezovih prijatelja kako unutar, tako i van reprezentacije.

Može li Čileanac, koji će za mjesec dana napuniti 30 godina, pronaći formu u dresu nacionalne vrste preostaje nam vidjeti večeras kada u 1 sat poslije ponoći (sa petka na subotu) Čile igra protiv Kostarike.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Čileanska nogometna reprezentacijaJunior FernandesAlexis Sanchez

Ostale Vijesti