Bilić napokon prekinuo crni niz, Liverpool preokretom do pobjede (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 08.04.17. | 17:58

Bilićeva momčad sada se nalazi osam bodova iznad zone ispadanja…

U 32. kolo Premiershipa West Ham i Slaven Bilić prekinuli su crni niz i na domaćem travnjaku slavili protiv Swanseaja rezultatom 1:0.

Za tri boda i nešto lakši život do kraja sezone – West Ham se sada nalazi osam bodova iznad zone ispadanja – u 44. minuti susreta zabio je, nakon asistencije Snodgrassa, Cheikhou Kouyate.

Manchester City stigao je do rutinske pobjede od 3:1 nad Hullom na Etihadu. Domaćini su poveli u 31. minuti nakon autogola Elmohamadyja. Nakon tri minute nastavka Aguero je povisio na 2:0, a u 64. minuti susreta Delph pogađa za 3:0. Počasni gol za goste postigao je u 85. minuti Rannochia.

Liverpool je u samo dvije minuta susreta došao do pobjede na gostovanju kod Stokea. Domaćini su poveli pred sam kraj prvog poluvremena, u 44. minuti, kada je mrežu gostiju udarcem glavom zatresao Walters. Međutim, gostima je trebalo samo dvije minute da utakmicu u potpunosti okrenu u svoju korist – prvo je u 70. minuti na 1:1 izjednačio Coutinho, a u 72. minuti već je bilo 2:1 nakon pogotka Firminha.

WBA je na domaćem terenu poražen od Southamptona rezultatom 1:0, dok su Middlesbrough i Burnley odigrali utakmicu na kojoj nije bilo pogodaka. 

 

 

Premiership, 32. kolo:

Manchester City – Hull 3:1

Middlesbrough – Burnley 0:0

Stoke – Liverpool 1:2

WBA – Southampton 0:1

West Ham – Swansea 1:0

Rezultati by SofaScore

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

CoutinhoSlaven Bilić

Ostale Vijesti