Action Images/Ed Sykes
Action Images/Ed Sykes

Bilić nakon pete utakmice bez pobjede: "Razočarani smo, ali ova utakmica nam je pokazal da možemo biti bolji"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 15.02.23. | 09:11

Bilićeva momčad je za sada šesta sa 47 bodova.

U derbiju 32. kola engleskog Championshipa Watford Slavena Bilića je na gostovanju kod lidera Burnleyja odigrao 1:1 primivši pogodak u sudačkoj nadoknadi.

„Žao mi je zbog igrača, ali sada vidimo za što smo sposobni s pravim pristupom i malo više kvalitete. Ovo od sada mora biti standard. Rekao sam igračima da želim da budu razočarani, jer sam i ja razočaran zbog toga što nismo uspjeli zadržati vodstvo. Ali došli smo igrati protiv Burnleya koji je pobijedio deset utakmica u nizu i na kraju smo trebali pobijediti“, rekao je Bilić nakon što ni petu utakmicu zaredom ne uspijeva stići do pobjede.

„Znamo da ako popravimo neke stvari i pokažemo više kvalitete kada imamo loptu u nogama, da ćemo biti bolji. A u ovoj utakmici nas je pobjede koštao zadnji dio u kojem su na ubili fizikalnošću. Morali smo više držati loptu u nogama“, dodao je Bilić.

Inače, Watford je poveo u 32. minuti golom Joaoa Pedra i u nastavku susreta Bilićeva momčad se dobro branila.

Kada se već činilo kako će Watford poraziti lidera Championshipa, Michael Obafemi je u petoj minuti nadoknade zabio za 1:1.

Mario Gaspar je ubacio iz kornera, a u gužvi se najbolje snašao Obafemi pogodivši za 1:1.

Burnley vodi na ljestvici sa 69 bodova, osam više od Sheffield Uniteda na drugom mjestu, koji ima i susret manje.

Bilićeva momčad je za sada šesta sa 47 bodova.

Podsjetimo, prve dvije momčadi izborit će direktan plasman u Premier ligu, dok će klubovi od trećeg do šestog mjesta razigravati za još jednu kartu za viši rang natjecanja. (pz)



Tagovi

ChampionshipWatfordSlaven Bilić

Ostale Vijesti