REUTERS/Pedro Nunes
REUTERS/Pedro Nunes

Bildov urednik nogometa: Bayern u mladom Brazilcu vidi idealnu zamjenu za Sergea Gnabryja

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 05.03.22. | 09:53

Bavarci će i u budućnosti biti jaki.

Iako stanje još uvijek nije 'alarmantno', jer Sergeju Gnabryju ugovor s Bayernom ističe na ljeto 2023., sve više se špekulira o tome kako Nijemac porijeklom iz Obale Bjelokosti neće potpisati novi ugovor s bavarskim velikanom. Bayern još uvijek ima vremena nagovoriti svojeg 70 milijuna eura vrijednog 'kapitalca' na ostanak u Munchenu, no Bavarci ne žele ništa prepustiti slučaju i već su se okrenuli njegovoj alternativi, rekao je Bildov urednik nogometa Christian Falk u podcastu "Bayern Insider".

Bayern, naime, već neko vrijeme prati sjajnog Ajaxovog Brazilca Antonyja. Ovaj 22-godišnjak stigao je u Amsterdam na ljeto 2020. za 15.7 milijuna eura iz Sao Paula, igra na poziciji krilnog napadača, a ove sezone zabio je 11 golova i upisao devet asistencija u 29 nastupa za Kopljanike koji predvode ljestvicu nizozemske Eredivisiea, a trenutno se s Benficom bore za plasman u četvrtfinale Lige prvaka.

Antony je krajem prošle godine debitirao za reprezentaciju Brazila, u svojem prvom nastupu za Selecao protiv Venezuele zabio je gol, a potom je odigrao još šest nastupa upisavši se u strijelce i na posljednjoj utakmici protiv Paragvaja (4:0), odigranoj prije nešto više od mjesec dana.

Prema Transfermarktu vrijedi 35 milijuna eura, a za njegove usluge još su navodno zainteresirani Barcelona i Manchester United.


Tagovi

AjaxBayern

Ostale Vijesti