Nel Pavletić/Pixsell
Nel Pavletić/Pixsell

Bijeli počinju sutra s pripremema u Mravincima, čekaju se rješavanja 'vrućih' pitanja

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.06.23. | 08:35

Prvi tjedan Hajduk će raditi na terenu Sloge, a prije puta u Sloveniju odigrati zatvorenu utakmicu sa Širokim Brijegom

Hajduk u ponedjeljak popodne počinje s pripremama za novu sezonu u Mravincima jer se travnjaci na Poljudu obnavljaju tako da će na terenu Sloge Bijeli trenirati prvi tjedan nakon kojega odlaze u Sloveniju, odnosno na Bled.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Trener Ivan Leko izvršit će prozivku i održati prvi trening s trenutnim kadrom koji je malo pročišćen odlascima te dolaskom stopera Zvonimira Šarlije. Sigurno je da neće biti Nike Sigura koji je na Euru s mladom reprezentacijom, kao i Jana Mlakara koji ima obveza sa slovenskom reprezentacijom te Rokasa Pukštasa koji je nastupao na SP-u do 20 godina.

Oporavljenici Lovre Kalinić i Josip Elez radit će vjerojatno po posebnom programu dok ne uhvate ritam. Nepoznanice su po pitanju Nikole Kalinića i Chidozieja Awaziema, prvi još nije odlučio zajedno s Hajdukom hoće li još uvijek igrati, dok s drugim još nije definiran otkup ugovora od Boaviste, a on je ionako s nigerijskom reprezentacijom trenutno.

Hajduk će do odlaska u Sloveniju u subotu odigrati zatvorenu utakmicu sa Širokim Brijegom gdje je friško prešao trener juniora Marijan Budimir, a u Sloveniji još pet prijateljskih dvoboja među kojima su poznati protivnici Olimpija, Radomlje i Trabzonspor.

Uglavnom, u narednom tjednu očekuje nas definiranje situacije s Nikolom Kalinićem i Awaziemom te vjerojatno još neki dolazak kako bi se momčad kompletirala prije puta u Sloveniju. Bit će i mladih igrača, juniora koji su uzeli srebro u Ligi prvaka poput kapetana Marka Capana, Roka Brajkovića i još nekih drugih, a vidjet ćemo tko će iz tog kadra put Širokog Brijega na kaljenje s trenerom Budimirom.

Vruće pitanje je i Luka Vušković, odnosno kada će se definirati njegov status, hoće li otići u PSG i napuniti Hajdukovu kasu kako bi uprava mogla pronaći prava pojačanja za napad na skupinu Konferencijske lige i naslov prvaka. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.




Tagovi

HajdukIvan LekoHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti