PETER CZIBORRA/Action Images
PETER CZIBORRA/Action Images

Bayern dogovorio još jedno ovoljetno pojačanje, potpisan je četverogodišnji ugovor (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.03.21. | 17:49

Pregovori su trajali tri mjeseca, ali na kraju je popularni Braco pokazao kako zna zgotoviti posao.

Iako se još uvijek čeka službena potvrda cijelog transfera, izgleda kako je sapunica došla do svojeg kraja - Omar Richards novi je igrač Bayern Munchena, javlja Sky Sports.

23-godišnji lijevi bek rodom iz Londona cijelu je svoju dosadašnju karijeru proveo u Readingu čiji je član od 2013. godine, dok je prethodno u mlađim uzrastima jedno kratko vrijeme proveo u Fulhamu.

Ove sezone je skupio 29 nastupa, a budući da mu na kraju sezone ističe ugovor s engleskim drugoligašem, Bayern za njegove usluge neće morati uplatiti nikakav novac na bankovni račun Readinga.

Pregovori na relaciji Richards – Bayern trajali su tri mjeseca. Talentirani i nadasve brzonogi branič prošao je sve liječničke preglede u UK-u budući da zbog pandemije koronavirusa nije bio u mogućnosti iste odraditi u Njemačkoj. Dogovor je postignut danas (ponedjeljak) u popodnevnim satima, ugovor je potpisan na četiri godine, a svojoj novoj momčadi priključit će se na početku sljedeće sezone.

Prije Richardsa, Bayern je za ovo ljeto dogovorio i dolazak Dayota Upamecana koji stiže iz RB Leipziga za 42,5 milijuna eura. Baš kao što je sigurno da dolaze dvojica defenzivaca, sigurno je i da jedan odlazi, a to je David Alaba koji definitivno nije uspio dogovoriti nastavak suradnje s klubom čiji je član bio od ljeta 2008. godine kad je kao kadet stigao iz bečke Austrije za 150 tisuća eura.



Tagovi

Omar RichardsReadingtransferiBayernLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti