INA FASSBENDER/Action Images
INA FASSBENDER/Action Images

Bayer počastio Freiburg s tri boda na BayAreni (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.02.21. | 20:48

Hrvatski napadači bez baruta u Berlinu.

Odigrane su tri utakmice 23. kola njemačke Bundeslige u kojima je najveće iznenađenje priredio Freiburg slavljem nad BayAreni, dok su hrvatski napadači u svom derbiju ostali bez baruta te u konačnici podijelili bodove.

Freiburg je slavljem rezultatom 1:2 kod Bayera produbio krizu Apotekara, koji su nakon ispadanja iz Europe od Young Boysa nastavili prodavati ugled i u Bundesligi.

Bayer je definitivno bio bolja momčad tokom cijelog susreta, no jednostavno imaju velikih problema s realizacijom, a obrana se pobrine gotovo svaku utakmicu primiti dovoljno golova za izgubiti bodove.

Gosti su se gotovo cijeli susret orijentirali na obranu te su svoje prilike tražili iz kontranapada, čekajući pogreške domaćih. Baš takve dvije situacije su i realizirali u prvih 15-ak minuta nastavka, kad su oteli loptu domaćinima na sredini terena te iz protuudara realizira obje za pokazat će se nedostižnu prednost. Prvo je Demirović zabio u 50. minuti na asistenciju Holera, dok je dodavač kod prvog gola zabio u 61. minuti na asistenciju Griga.

Pogledajte prvi gol Freiburga OVDJE.

Pogledajte drugi gol Freiburga OVDJE.

Bayer je u 70. minuti preko Baileyja stigao do gola nade, no više od toga Apotekari nisu mogli napraviti te su na kraju samo mogli protivnicima čestitati na odnesenim bodovima s njihove Arene.

Pogledajte gol Baileya OVDJE.

Union Berlin i Hoffenheim su podijelili bodove rezultatom 1:1. Domaćine je u vodstvo doveo Kruse u 9. minuti udarcem s bijele točke, a konačnih 1:1 postavio je Schlotterbeck autogolom u 29. minuti. Nama je ovaj dvoboj bio zanimljiv zbog Kramarića i Petra Muse, no naši reprezentativci su na kraju ostali praznih pušaka.

Augsburg je golom Hahna iz 25. minute slavio kod Mainza rezultatom 0:1.

           


Tagovi

Andrej KramarićPetar Musa

Ostale Vijesti