Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Baš kako je Germanijak najavio: Željko Kopić službeno napustio Botev, iz kluba poslali 'oštro' priopćenje

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 07.12.22. | 12:49

Bivši trener Dinama i Hajduka je zadovoljan odrađenim poslom.

Jučer je pušten glas, da bi danas sam Željko Kopić potvrdio medijske natpise te na društvenim mrežama objavio kako više nije glavni trener Botev Plovdiva.

Kopić je na klupu bugarskog kluba sjeo 3. kolovoza, da bi onda nakon nešto više od četiri mjeseca napustio potvrdio kako odlazi iz Bugarske. Objavu Željka Kopića prenosimo u cijelosti:

„Moje poglavlje u Botev Plovdivu došlo je do svojeg završetka.

Došao sam u vaš klub kako bih pomogao kako bih ga maknuo s mjesta na kojem se nalazio i ostvario bolje rezultate. Zajedno, u tome smo i uspjeli.

Sa 16. mjesta došli smo do 10. mjesta uz 19 osvojenih bodova u 14 utakmica i gol razliku 24:17.

Ovim putem se želim zahvaliti cijeloj nogometnoj obitelji Botev Plovdiva. Svima u klubu, igračima i navijačima želim puno sportskih uspjeha te sretne blagdane.“

Prije dolaska u Botev, Kopić je vodio Dinamo, dok je ranije u karijeri sjedio na klupi Pafosa, Hajduka, Slaven Belupa, Zagreba, Cibalije i Lučkog.

Iako je Kopić gospodski prenio vijest o odlasku iz kluba, na službenim stranicama Boteva osvanulo je oštro priopćenje u kojem se navodi da je s Kopićem jednostrano raskinut ugovor. Kao razlog takve odluke navode loše rezultate, ali i sukobe u stručnom stožeru. U službenom priopćenju stoji i kako zadaci koji su bili stavljeni pred hrvatskog trenera nisu bili izvršeni te da će se imenovanje novog trenera i cijelog stručnog stožera objaviti uskoro. (I.A.S.)



Tagovi

Željko KopićBotev Plovdiv

Ostale Vijesti