MARKO DJURICA/ Action Images
MARKO DJURICA/ Action Images

Barcelona ne odustaje od Haalanda, a alternativu vidi u traženom srpskom napadaču

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 17.10.21. | 07:52

Katalonci kreću u ofenzivu.

Još otprije se zna kako će Barcelona idućeg ljeta, nakon godine financijske stabilizacije, ponovno krenuti u veliku ofenzivu i napad na svjetski nogometni klub. S Pedrijem je ugovor produžen, s Fatijem bi trebao biti do kraja sezone, u svlačionici katalonskog velikana stvaraju se nove buduće superklase, a već od zimskog prijelaznog roka Barcelona bi trebala početi dovoditi igrače.

Prvi pick je Dani Olmo koji je na Camp Nou zamalo došao još prošlog ljeta. Bivšeg igrača Dinama Barcelona bi trebala dovesti već na zimu, kada bi Katalonci mogli potpisati ugovor i s Paulom Pogbom kojem na kraju sezone ističe ugovor i idućeg ljeta mogao bi prijeći u Barcelonu kao slobodni igrač.

A najveća želja Katalonaca je Erling Haaland koji će na ljeto moći napustiti Borussiju Dortmund za iznos od 90 milijuna eura. No, Haaland je uz Mbappea najbolji igrač sutrašnjice i za njegove usluge natjecat će se svi klubovi svijeta koji ga mogu platiti, a neki od njih, poput PSG-a, Real Madrida, manchesterskih velikana, Chelseaja, Newcastlea i Bayerna u ovom su trenutku ipak ispred Barcelone koja se nalazi u velikim financijskim problemima.

Španjolski novinar Gerard Romero, specijaliziran za praćenje Barcelone, objavio je na svojem Twitter profilu kako na Camp Nou imaju 'plan B', u slučaju da im dovođenje Haalanda bude predstavljao preveliki zalogaj. Želja im je dovesti 21-godišnjeg napadača Fiorentine Dušana Vlahovića.

Ugovor Beograđanina s Violama ističe na ljeto 2023., Vlahović je odbio produženje ugovora i Fiorentina ga mora prodati idućeg ljeta ako želi zaraditi na svojem najvećem dragulju kojeg je 2018. Partizanu platila manje od dva milijuna eura. Vlahovićeva tržišna vrijednost procjenjuje se na 50 milijuna eura, ovog ljeta tražili su ga Atlertico Madrid, Tottenham, a spominjao se i u kontekstu Intera.

Sada je u utrku za igrača koji je u tekućoj sezoni već zabio šest golova ušla i Barcelona.


Tagovi

Dušan VlahovićBarcelonaFiorentina

Ostale Vijesti