JENNIFER LORENZINI/Action Images
JENNIFER LORENZINI/Action Images

Predsjednik Fiorentine: Vlahoviću nudimo više nego Batistuti i Rui Costi, a on se još uvijek premišlja. Postajem nervozan

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.09.21. | 19:21

Fiorentinin talent ne želi produžiti ugovor.

Dušan Vlahović je prošlog prijelaznog roka bio jedan od najtraženijih igrača na tržištu. Najviše su 'zagrizli' Atletico Madrid, Tottenham i Inter koji su, navodno, nudili Fiorentini oko 40 milijuna eura. No, uprava Viola su za svojeg 21-godišnjeg napadača, i jednog od najvećih talenata Serie A, tražili najmanje 60 milijuna...

A sada Vlahović radi probleme upravo upravi kluba u kojeg je 2018. stigao iz Partizana.

"Vlahoviću smo ponudili bruto plaću od 40 milijuna eura za pet godina. To je najviše u povijesti kluba, više nego što su zarađivali Gabriel Batistuta i Rui Costa, a on ne želi potpisati novi ugovor. Ja sam trebao raditi cijelu godinu ne bi li zaradio ono što bi on mogao u razmaku od svega nekoliko dana. Ne znam kako je nogomet došao do ove razine, rekao je predsjednik Fiorentine Rocco Commisso za TuttoSport.

"Rekao sam Vlahoviću da radi veliki rizik. Već mjesecima pričamo oko novih uvjeta. Kada god pričam s njim kaže da se želi fokusirati na teren i da se obratim njegovim agentima. A kada pričam s njegovim agentima, oni mi kažu da se obratim igraču. Postajem lagano nervozan, no Fiorentina nije samo Vlahović. Nadam se da ćemo cijelu priču brzo završiti, no nije do mene".

Vlahović je u aktualnu sezonu ušao sjajno. U prvih šest kola Serie A zabio je četiri pogotka, a još je zabio dva u utakmici kupa što ga dovodi do učinka od šest pogodaka u sedam utakmica. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 40 milijuna eura.

Aktualni ugovor s Fiorentinom traje mu do 2023.


Tagovi

FiorentinaDušan Vlahović

Ostale Vijesti