DANIELE MASCOLO/Action Images
DANIELE MASCOLO/Action Images

Balotelli zabio i asistirao za novog prvoligaša u velikom povratku protiv Bešiktaša i poručio treneru domaćina: Evo tko je glup! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.09.21. | 21:40

Tko se zadnji smije, najslađe se smije.

Sjajnu utakmicu odigrana je danas u sklopu šestog kola turske Super lige između vodećeg Bešiktaša i novog prvoligaša Adane iz Demispora. Bešiktaš je pogocima Montera (20'), Josefa (43') i Yilmaza (52') imao sigurnu prednost od 30. Bešiktaš je u tom trenutku imao 70 posto vremena loptu u svojim nogama, Miralem Pjanić dominirao je sredinom terena i ništa nije naslućivalo da bi moglo doći do povratka Adane koja je u tom trenutku bila 17. momčad prvenstva.

A onda kreće šou. Donedavni igrač Espanyola Matias Vargas u 60. je zabio za 1:3, a u samoj završnici Adana je stigla do velikog boda. Prvo je slavni Mario Balotelli fantasičnim udarcem s 20 metara zabio na asistenciju Britta Assombalonga, a onda je Balotelli, u sedmoj minuti sudačke nadoknade, uzvratio Assombalongi na asistenciji i napadač iz Konga zabio je za konačnih 3:3.

Sjajni pogodak Balottelija za 2:3 pogledajte OVDJE, a Assombalonge za 3:3 pogledajte OVDJE.

Ono što je, osim velikog povrata, privuklo pažnju je Balotellijeva reakcija nakon pogotka za 2:3. Talijan se okrenuo klupi na kojoj je sjedio Sergen Yalcin i s dva prsta pokazao na svoju glavu, a onda usmjerio na Yalcina poručivši mu, 'evo tko je tu glup'. Naime bivši reprezentativac Turske je u intervjuu 2020 za Balotellija rekao da 'nema mozga', a talijanski napadač je jedva dočekao priliku da mu se osveti.

Gestu Balottelija pogledajte OVDJE.

Balotelli je zbog tog poteza, dakako, zaradio žuti karton.

Bešiktaš je s ovim remijem ostao na čelu ljestvice s bodom, ali i utakmicom više od Trabzonspora, a Adana je skočila na 12. mjesto. U idućem kolu Bešiktaš gostuje kod trećeg Altayja, a Adana dočekuje Gaziantep.



Tagovi

Mario BalotelliBesiktas

Ostale Vijesti