Balotelli je već potpisao za novi klub, ali nije predstavljen zbog bizarnog praznovjerja

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 18.08.19. | 10:16

Bizarnosti se lijepe za ekscentričnog Talijana.

Mario Balotelli dobro je poznato ime u nogometnim krugovima. Iako vrlo talentiran s razornim udarcem, s vremenom je postao poznat po ekscentričnim egzibicijama poput gađanja djece pikado strelicama ili paljenja vatrometa u vlastitom stanu.

Međutim, za novu ekstravaganzu nije on kriv, nego njegov novi poslodavac. Naime, Super Mario je potpisao trogodišnji ugovor s Brescijom, prenose talijanski mediji, ali to još nije službeno obznanjeno.

Razlog je poprilično bizaran.

Naime, vlasnik talijanskog prvoligaša Massimo Cellino poprilično je praznovjeran čovjek. Ugovor s Balotellijem potpisan je 16. kolovoza (petak) u 23:45 sati po lokalnom vremenu, a razlog zašto nije predstavljen odmah sutradan ujutro, kako se to uvijek radi, jest taj što Cellino ne voli broj 17.

Toliko mu je omražen da igračima svoje momčadi ne dopušta da itko nosi broj 17 na poleđini dresa, a ni na stadionu nema sjedala s brojem 17.

Službeno predstavljanje stoga se očekuje u nedjelju (18. kolovoz), a Gazzetta dello Sport doznaje da će mu osnovna plaća biti milijun i pol eura, koji se mogu udvostručiti ovisno o bonusima, golovima i nastupima. Ugovor se automatski produžuje ukoliko Brescia izbori ostanak u Serie A.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Mario BalotelliBrescia

Ostale Vijesti