Balotelli i dalje bez kluba, novo odredište moglo bi mu biti daleko od Europe

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.08.19. | 19:35

Izgleda da će promijeniti kontinent, ali za razliku od mnogih zvijezda Mario neće put Azije…

Mario je napadač koji ima sve: brzina, udarac, osjećaj za prostor, udarac glavom, fizičke predispozicije, izdržljivost… sve su to kvalitete koje ovaj 28-godišnjak posjeduje. Sve to ima, ali nema jednu stvar, onu koja je po mnogima najbitnija za svaki sport. Naravno, riječ je o glavi.

Istina, Mario je kontroverzan tip. Ili ga voliš ili ga ne voliš, nema između kod njega. Mi ipak, moramo to napisati, spadamo u onu prvu kategoriju.

Još od najranijih dana ovaj napadač imao je sve preduvjete da postane veliki napadač jednog dana. Da bi prepoznao njegov talent ne moraš biti najveći nogometni znalac na svijetu, ali da bi od njega na terenu dobio sve što je on sposoban napraviti, e to je već neka druga priča.

Posljednje njegovo odredište bio je francuski Marseille. I nije tamo Mario bio loš, dapače. Zabio je Balo neke važne pogotke, podijelio nekoliko asistencija… U nekom paralelnom svijetu rekli bismo opet se pronašao, ali nakon šest mjeseci talijanskom napadaču bilo je dosta Marseillea…

Po završetku sezone Super Mario postao je slobodan igrač, i zanimljivo, do sada ga nitko nije potpisao. Je li razlog tome što Mario (odnosno Mino) traži prevelika primanja, ili zato jer klubovi ne žele njegov karakter u svojoj svlačionici, nešto je na što nikada nećemo imati odgovor.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="it" dir="ltr">Il presidente del <a href="https://twitter.com/hashtag/Flamengo?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Flamengo</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/Landim?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Landim</a> parla del possibile arrivo di <a href="https://twitter.com/hashtag/Balotelli?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Balotelli</a> in rubronegro <a href="https://t.co/WEuDv3GW8Q">https://t.co/WEuDv3GW8Q</a></p>&mdash; Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) <a href="https://twitter.com/DiMarzio/status/1158432496691945472?ref_src=twsrc%5Etfw">August 5, 2019</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

Prema svemu sudeći, Balotelli se dosta odmarao i sada je vrijeme za povratkom na nogometne terene.

Najnovije vijesti govore kako bi svoju karijeru mogao nastaviti u brazilskom velikanu Flamengu.

Nakon što su ranije klub pojačali dovođenjem Rafinhe, Rodriga Caia, Pablo Maríja, Filipe Luísa, Gersona, Joao Lucasa, Arrascaete, Bruno Henriquea and Gabigola, Balotelli bi mogao postati deseto pojačanje ovog brazilskog kluba ogromne povijesti.

Talijanski transfer guru Gianluca di Marzio potvrdio je špekulacije da pregovori između kluba i njegovog agenta traju, a s istom informacijom izašao je i GloboEsporte.com.

Hoće li se Mario uistinu odlučiti na promjenu kontinenta nešto je što će pokazati vrijeme, a ukoliko se to uistinu dogodi, jedna stvar je gotovo pa sigurna – brazilska liga će preko noći postati puno, puno zanimljivija.

(foto:Reuters, screnshoot)

 


Tagovi

Mino Raiolanogometni transferitransferiFlamengoMario Balotelli

Ostale Vijesti