Balotelli high-kickom nokautirao protivnika i dobio crveni karton (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.01.20. | 16:52

Ovo je boljelo.

U 20. kolu Serie A, nogometaši Cagliarija došli su u goste Bresciji koja se nalazi u zoni za ispadanje i nasušno su joj potrebni bodovi. Srećmo po njih, do jednoga su i došli prvenstveno na krilima dvojca Ernesto Torregrossa-Sandro Tonalli.

Prvospomenuti je zabio dva gola u remiju 2-2 protiv momčadi hrvatsko reprezentativca Marka Roga, dok mu je za oba asistirao mladi Sandro Tonalli, pokazavši zašto se za njegove usluge otimaju Juventus i Inter te zašto ga zovu 'novi Pirlo'.

Međutim, njihov dobar posao lako je mogao uprskati nesmotreni Mario Balotelli koji je ostavio svoje suigrače na cjedilu zaradivši izravni crveni karton deset minuta prije kraja utakmice. Potpuno zaslužen crveni karton, nadodat ćemo.

Naime, 'Super Mario' je u jednom duelu potpuno nepažljivo i dekoncentrirano digao visoko nogu u zraku, a njegov čuvar je na loptu, potpuno razumljivo, išao glavom kako bi otklonio opasnost. Umjesto na loptu, odnosno ne samo na loptu, glava je sjela i na Balotellijevu kopačku koji je ovim 'high-kickom' nokautirao igrača Cagliarija.

Srećom po sve strane, igrač se nije teže ozlijedio, a nekadašnji talijanski reprezentativac je isključen iz igre.

 

 

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

BresciaMario Balotelli

Ostale Vijesti