Badelj sve bliže Rusiji, otkrio koliku plaću želi u Moskvi

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.05.20. | 12:42

Hrvatski reprezentativac ovog ljeta će promijeniti sredinu.

Prošlog tjedna pisali smo kako je za usluge Milana Badelja poprilično zainteresiran moskovski Lokomotiv, klub u kojemu je trenutni kapetan Vedran Ćorluka.

Štoviše, hrvatski reprezentativac gotovo će sigurno promijeniti sredinu ovog ljeta jer Fiorentina ne misli otkupiti njegov ugovor od Lazija, dok je u rimskom velikanu prekobrojan. To planira iskoristiti druga momčad ruske Premier lige, ali problem će biti financije.

Lazijali planiraju zaraditi barem četiri i pol milijuna eura od prodaje bivšeg veznjaka Dinama, dok je Lokomotiv spreman ponuditi između tri do tri i pol milijuna eura, prenosi ruski Metaratings.

Isti izvor tvrdi kako je Badelj otkrio Rusima za koju plaću bi pristao doći u njihovu prijestolnicu, a to je u rangu između 1,2 milijun te milijun i pol eura, koliko trenutno ima garantirano po sezoni.

Lokomotiv je sve ozbiljniji po ovom pitanju i čini se kako bi Badelj uskoro mogao ponovno zaigrati s Ćorlukom, kao i u reprezentaciji prije dvije godine u „zemlji snova“.

Milan, koji je ove zime napunio 31 godinu, ove je sezone odigrao 21 utakmicu za Viole (na posudbi) i postigao jedan gol.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Milan Badelj

Ostale Vijesti