PABLO MORANO/Action Images
PABLO MORANO/Action Images

Atletico Madrid ponovno odigrao 2:2, Getafe u 97. ostao bez prve pobjede u sezoni (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 28.10.21. | 22:44

Odigrane su tri posljednje utakmice 11. kola

Nakon što je Real Sociedad slavio kod Celte u Vigu s 2:0 i skočio na vrh ljestvice, u kasnijem terminu odigrane su još dvije utakmice španjolske La Lige.

Atletico je odlično otvorio utakmicu i poveo pogotkom Antoinea Griezmanna u 12. minuti nakon pravog glavometa u kaznenom prostoru gostiju.

Pogodak Griezmanna za 1:0 vodstvo Atletica pogledajte OVDJE.

Iako su Rojiblancosi u prvom dijelu kontrolirali posjed lopte, Levante je bio opasniji, a dobra igra isplatila im se u 37. kada je Luis Suarez u suparničkom kaznenom prostoru srušio Rubena Vezu, a Enis Bardhi sigurno je realizirao kazneni udarac za 1:1.

Penal Suareza i pogodak Bardhija pogledajte OVDJE.

Utakmica se ponovno 'zakomplicirala' u 76. kada je zlatni olimpijac Matheus Cunha zabio za vodstvo Atletica na asistenciju Rodriga De Paula.

Pogodak Cunhe za 2:1 Atletica pogledajte OVDJE.

Diego Simeone potom je dobio drugi žuti karton i morao je napustiti klupu Rojiblancosa, a Levante je do izjednačenja stigao u 90. U 86. je Renan Lodi igrao rukom u vlastitom prostoru, Pablo Gonzales Fuentes je pregledao snimku i pokazao na bijelu točku. Kazneni udarac ponovno je uspješno realizirao Bardhi (VIDEO).

Sudačka nadoknada trajala je sedam minuta, ali pogodaka više nije bilo. Atletico Madrid je drugu utakmicu u nizu odigrao 2:2 i propustio se približiti Real Sociedadu na vrhu ljestvice.

U idućem kolu Atletico Madrid dočekuje Betis, a Levante Granadu.

U ranijoj utakmici, koja je počela u 20 sati, Granada i Getafe odigrali su 1:1. Gosti su poveli u 36. golom Enesa Unala nakon ubačaja iz slobodnog udarca (VIDEO). U 78. minuti Luis Suarez imao je priliku zabiti iz kaznenog udarca i donijeti Granadi izjednačenje, no kolumbijski napadač pucao je visoko preko gola (VIDEO).

Sudac je utakmicu produžio sedam minuta, igralo se posljednjih 10 sekundi produžetka Granada je izjednačila pogotkom Jorgea Moline glavom nakon ubačaja Luisa Mille iz kornera (VIDEO) i tako spriječila Getafe da stigne do prve pobjede sezone.

Granada u idućem kolu gostuje kod Levantea, a Getafe će prvi trijumf tražiti protiv Espanyola na domaćem terenu.

Primera, 11. kolo

Utorak, 26. listopada

Alaves – Elche 1:0

Espanyol – Athletic Bilbao 1:1

Villareal – Cadiz 3:3

Srijeda, 27. listopada

Rayo Vallecano – Barcelona 1:0

Mallorca – Sevilla 1:2

Real Betis – Valencia

Real Madrid – Osasuna 0:0

Četvrtak, 28. listopada

Celta – Real Sociedad 0:2

Granada – Getafe 1:1

Levante – Atletico Madrid 2:2



Tagovi

Atletico MadridLevanteGetafeGranadaLa LigaPrimeraAntoine GriezmannLuis Suarez

Ostale Vijesti