Asistencija Rakitića u preokretu Barce na Camp Nou

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 09.03.19. | 20:21

Teže od očekivanog izborena tri boda.

Barcelona je teže od očekivanog došla do domaće pobjede protiv 'fenjeraša' Rayo Vallecana. Nakon što su gubili 1-0 od 24. minute, nakon pogotka Raula De Tomasa, igrači Ernestea Valverdea preokrenuli su rezultat i slavili sa 3-1.

ODIGRAJ Barcelona - Lyon

Gol za izjednačenje sedam minuta prije kraja prvog poluvremena zabio je Gerard Pique glavom nakon ubačaja iz slobodnog udarca Lionela Messija. Upravo je Argentinac postigao gol za preokret u 50. minuti iz jedanaesterca, nakon što je Semedo srušen u gostujućem kaznenom prostoru.

Točku na i postavio je Luis Suarez u 82. minuti na asistenciju hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića koji je u igru ušao tek u 80. minuti umjesto Coutinha.

Barca je ovom pobjedom zadržala prednost od 7 bodova na vodećoj poziciji u La Ligi ispred Atletica, a sljedećeg tjedna očekuje ih susret sa Lyonom u uzvratnoj utakmici Lige prvaka. Prva utakmica završila je bez pogodaka u Francuskoj.

 

 

 

 

Ranije danas, momčad Diega Simeonea došla je do šeste pobjede u prvenstvu koja je završila rezultatom 1-0. Jedini pogodak na utakmici zabio je Saul u 50. minuti, odmah nakon što mu se lopta odbila od vratara kada je promašio jedanaesterac.

Alaves i Eibar remizirali su rezultatom 1-1. Za domaćine je vodeći gol zabio Takashi Inui u 58. minuti, a Cardona je gostima donio bod dvadeset minuta prije kraja.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Lionel MessiLuis SuarezGerard PiqueIvan Rakitić

Ostale Vijesti