NICK POTTS/Action Images
NICK POTTS/Action Images

Arsenal želi i dogodine ostaviti jednog od najtalentiranijih veznjaka svijeta na Emiratesu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 16.03.21. | 18:43

U posljednje dvije utakmice zabio je dva pogotka.

Španjolski mediji pišu kako čelnici Arsenala intenzivno rade na tome da i dogodine u svojoj svlačionici imaju talentiranog norveškog veznjaka na posudbi iz madridskog Reala, Martina Odegaarda.

Iznimno talentirani veznjak Topnicima se pridružio ovog siječnja, a nakon što se u prvih nekoliko utakmica pokušavao prilagoditi engleskom nogometu, sad je napokon došao na svoje pa je tako u posljednje dvije utakmice postigao dva pogotka.

Topnici su navodno jako zadovoljni njegovim igrama te bi ga voljeli zadržati i dogodine, s tim da bi sad u posudbu htjeli ugraditi i mogućnost otkupa njegovog ugovora.

Odegaardov ugovor s kraljevskim klubom ističe u ljeto 2023. godine, a španjolsku metropolu napustio je jer mu Zidane nije davao minutažu kakvu je on mislio da zaslužuje. U Arsenalu smatraju da je ova opcija iznimno zanimljiva i čelnicima Reala budući da oni na sve moguće načine pokušavaju skupiti ogromnu svotu novaca za nekog od dvojca Haaland – Mbappe.

Dodajemo za kraj kako je tržišna vrijednost talentiranog Norvežanina 40 milijuna eura, a kraljevski klub ga je doveo u svoje redove prije pet i pol godina za skromnih 2,8 milijuna eura.


Tagovi

Martin OdegaardReal MadridArsenal

Ostale Vijesti