Ansu Fati zbog bizarnog razloga propušta utakmicu Lige prvaka

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 02.10.19. | 18:07

Valverde večeras ne može računati na mladog dragulja.

Anssumane Fati neplanirano je zbog ozljeda, prvenstveno Messija i Suareza, dobio priliku na startu sezone te je kao drugi najmlađi igrač u povijesti Barcelone debitirao u utakmici La Lige.

U prvoj utakmici je odigrao samo 13 minuta, no već u narednoj utakmici je dobio cijelo drugo poluvrijeme te mu je trebalo samo pet minuta na terenu da se upiše u strijelce te da pokaže cijelom svijetu da je Barcelonina budućnost više nego svijetla.

Ako je netko i tad bio skeptičan, mladi Španjolac, rođen u Gvineji Bisau, ga je razuvjerio u trećoj svojoj službenoj utakmici, a prvoj u startnoj jedanaestorici kad je u prvih sedam minuta na terenu zabio gol, ali i asistirao te tako srušio još jedan rekord postavši najmlađi igrač s takvim dosegom u povijesti La Lige.

Međutim, cijelom svijetu treba biti jasno da ovaj mladić ima samo 16 godina te da se još treba razvijati, a da je to tako dokaz je i razlog njegovog izostanka sa utakmice protiv Getafea i večerašnjeg dvoboja protiv Intera.

Naime, Fati je navodno izvan stroja iz razloga što mu rast kostiju izaziva bolove te je liječnička služba savjetovala mirovanje.

 
U Barceloni su svjesni kakvog dragulja imaju te će zasigurno pravilno dozirati minute mladiću koji bi trebao nositi igru Blaugrane u godinama koje će nastupiti umirovljenjem Messija.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Anssumane Fati

Ostale Vijesti