REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Allegrijeva ostavka? Juventusova najveća tajna, stiže Mister X!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.02.24. | 11:30

Stara i nova imena nagađaju se kao kandidati za klupu Stare dame

Nije dobro na Planetu Juventus nakon četiri kola bez pobjede (po dva remija i poraza, devet bodova iza vodećeg Intera na ljestvici SerijeA). U trenutku poput ovog kroz koji prolazi Stara dama, najveća opasnost je preplavljenost glasinama i lažnim vijestima. Poput one da je trener Max Allegri podnio ostavku.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Pitanja se mogu nabrojati na prste jedne ruke, odgovora je bezbroj i više. Jer Juventusova kriza, zato što je kriza, ima neodređene i neodredive konture, što postavlja elementarna pitanja poput: što se događa s Allegrijem i igračima? Čime se klub bavi?

Nekoliko pitanja na koja se mogu povezati svi mogući odgovori, jer svi mogu biti vjerojatni, ali niti jedan nije istinit. Problem je što pravi odgovor nemaju ni Allegri, ni njegovi momci, ni Cristiano Giuntoli, čiji se ostvareni san kao sportskog direktora da postane dirigent'svog' Juventusa gotovo pretvara u noćnu moru.

I kao što uvijek biva u ovakvim situacijama, budući da se cijela momčad ne može staviti na optuženičku klupu, puno je lakše razapeti trenera, krivog za vlastite greške plus zbroj grešaka cijele momčadi. #AllegriOut se poput bombe vratio na društvene mreže i sada govorimo samo o post-Allegrijevoj eri, piše portal Juvelive.it.

Dobro, recimo da je Allegri podnio ostavku, tko poslije njega?

Televizija Telelombardia bavila se temom trenera Juventusa, postavljajući hipotezu o situaciji nakon Allegrija. Vrlo konkretan scenarij kao i imena onih koji bi mogli zauzeti mjesto trenera Livorna.

Stara i nova imena nagađala su se kao kandidati za klupu Juventusa. Pet ukupno. Antonio Conte nikada ne smije nedostajati. Maksimalna sugestija i možda najveća želja navijača Juventusa.

Igor Tudor, bivši Juventin i još jedno ime koje se često povezuje uz crno-bijele boje. Uz njega je Thiago Motta, trenutno, prema Radiomercatu, trener u pole positionu za moguću zamjenu Allegrija.

Slijedi mladi trener Monze Raffaele Palladino, još jedan bivši igrač Juventusa, još jedno obećanje među novim talijanskim trenerima. Peto je ime trenera Fiorentine, Vincenza Italiana, možda profila, trenutno, najudaljenijeg od Continasse.

Stoga se potraga za post-Allegrijem neustrašivo nastavlja. Bilo bi zanimljivo znati mišljenje trenera Juventusa o tome.



Tagovi

JuventusMassimiliano AllegriIgor TudorAntonio ConteRaffaelo PalladinoThiago MottaVincenzo Italiano

Ostale Vijesti