CARL RECINE/Action Images
CARL RECINE/Action Images

Alarm za uzbunu u Belgiji: Kevin De Bruyne otkrio težinu ozlijede

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.05.21. | 14:11

Prvo, jedino i glavno pitanje – hoće li biti spreman za Euro?

Zaista loša noć za Belgijanca na stadionu Dragao u Portu. City je poražen od Chelseaja, a uz sve to, sada je pitanje hoće li i koliko biti spreman za početak Europskog prvenstva, koje počinje 11. lipnja i traje narednih mjesec dana.

"Moja dijagnoza je akutna fraktura nosne kosti i lijeve jagodične kosti. Sad se osjećam dobro. Naravno da sam još uvijek razočaran jučerašnjim danom, ali vratit ćemo se", napisao je vezni igrač Manchester Cityja na svom Twitter profilu.

U 55. minuti utakmice De Bruyne i Ruediger su se sudarili glavama pri čemu je deblji kraj izvukao belgijski nogometaš, koji je u suzama napustio teren, shvativši da nije u mogućnosti pomoći svojim suigračima u najvećoj utakmici koju su mnogi od njih igrali prošle večeri u Portu.

Belgijanac je pokušao s klupe odgledati utakmicu do kraja, ali mu je u jednom trenutku pozlilo pa je odveden u svlačionicu. Sigurno nije najbolje bio ni belgijski izbornik Roberto Martinez kojem se doslovno sve mijenja ukoliko nema De Bruynea na raspolaganju…


Tagovi

Kevin De BruyneManchester CityChelseaLiga prvakafinale Lige prvakaEUROEuro 2020Euro 2021belgijska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti