Screenshot Youtube
Screenshot Youtube

A što ako ima ispit iz fizike? Rumunjski izbornik pozvao u reprezentaciju 15-godišnjeg veznjaka!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 03.11.21. | 12:25

Što ste vi radili u njegovim godinama?

Ako vam je ime Enes Sali dosad bila nepoznanica, to bi se od današnjeg dana moglo itekako promijeniti! Naime, ovaj 15-godišnji veznjak upravo je dobio poziv u A reprezentaciju Rumunjske!

Sali igra na mjestu središnjeg veznjaka, a osim rumunjske, posjeduje i kanadsku putovnicu. Iako je igrao već za U-16 i U-17 reprezentaciju, Sali se pokazao spremnim i za veće izazove, a rumunsnjski izbornik Mirel Radoi upravo mu je udijelio prvi poziv za A reprezentaciju!

Sali je nedavno postao najmlađi strijelac u povijesti rumunske Lige I s 15 dana, 6 mjeseci i 21 danom, a sigurno je svoje prste u njegovom pozivu u nacionalnu vrstu imao i vlasnik i trener Farul FC-a, Gheorghe Hagi!

15-godišnjak rođen u Torontu je godinu dana proveo u Barcelonu (2017. - 2018.), a ovog je ljeta stigao u Farul Fc iz Hagijeve akademije. Iako njegova tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 200 tisuća eura, on bi jednog dana mogao ostvariti rekoradan izlazni transfer u povijesti kluba i s trona svrgnuti Razvana Marina koji je u sezoni 16/17. prešao u Standard za 4.8 milijuna eura.




Tagovi

Mirel RadoiEnes SaliRumunjskaRumunjska nogometna reprezentacijaRumunjska prva liga

Ostale Vijesti