Wendell Cruz/USA TODAY Sports via Reuters Connect
Wendell Cruz/USA TODAY Sports via Reuters Connect

VIDEO Obrana Knicksa ponovno odradila svoje i uništila Mitchella, New York blizu polufinala

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 23.04.23. | 22:13

Euforija u Velikoj jabuci.

Košarkaši New York Knicksa u prvoj su večerašnjoj utakmici NBA programa još jednom pobijedili Cleveland Cavalierse i stigli su na korak do prolaska u polufinale.

Igrači Toma Thibodeaua ponovno su odradili lavovski posao u obrambenom segmentu, možda ne kao u prethodnom dvoboju, ali u potpunosti su ugasili Donovana Mitchella. Najveća zvijezda Cavsa ostala je na slabašnih 11 poena uz očajan šut iz igre. Micthell je za 11 poena potrošio čak 18 lopti, a nije se istaknuo niti u razigravačkoj ulozi. Tek je pet puta asistirao suigračima, ali i izgubio šest lopti. Ukoliko Cavsi žele preokret u ovoj seriji, veliko pojačanje iz Utaha trebat će pružiti osjetno bolje prezentacije.

Utakmica je protekla u dominaciji domaćeg sastava, koji je samo nakratko u trećoj dionici ispustio vodstvo. No, furiozna zadnja četvrtina bila je dovoljna za komotnu pobjedu bez egal završnice.


Publiku u Madison Square Gardenu najviše s obradovali Jalen Brunson s 29 poena, R.J. Barrett je dodao 26 poena, dok je Julius Randle stao na samo sedam poena i dva skoka za 27 minuta na parketu.

Utakmica broj pet igra se za tri dana, a serija seli u Cleveland. (im)



Tagovi

NBANew York KnicksCleveland Cavaliers

Ostale Vijesti