Tommy Gilligan-USA TODAY Sports
Tommy Gilligan-USA TODAY Sports

VIDEO Jokić ostvario što je do sada samo jedan igrač NBA lige: Upisao treći savršeni triple-double

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 29.12.23. | 10:29

Denver je nastavio potjeru za vodećom Minnesotom koja također ima 23 pobjede na vrhu Zapadne konferencije

Nikola Jokić ostvario je novi triple-double, ukupno 116. u karijeri! Ne bi to bila nikakva novost da to nije učinio uz stopostotan šut! Jokić je iz igre šutirao 11/11, od čega 10/10 za dva i 1/1 za tri poena, a nepogrešiv je bio i s linije slobodnih bacanja (3/3). Postigao je 26 poena te imao 14 skokova i 10 asistencija. Bio je to njegov treći savršeni triple-double u karijeri.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Srpski košarkaš bio je nositelj uvjerljive pobjede Denvera nad Memphisom (142-105), iako je cijela momčad Michaela Malonea briljirala u napadu. Nuggetsi su u svojim redovima imali šest igrača s dvoznamenkastim učinkom, odnosno čak 13 igrača koji su se upisali u strijelce. Malone je zahvaljujući uvjerljivoj prednosti, koja je bila na snazi ​​cijelo poluvrijeme, uspio odmoriti igrače, a Jokić je Jokić na terenu proveo najviše - točno 30 minuta.

Nikola Jokić je jedini igrač, uz legendarnog Wilta Chamberlaina, koji je ostvario perfektan triple-double, te uputio više od 10 šuteva prema protivničkom košu. Njih dvojica sada su jedini igrači u povijesti NBA lige s tri savršena triple-doublea, a slijedi ih Draymond Green s dva.

Denver je nastavio potjeru za vodećom Minnesotom koja također ima 23 pobjede na vrhu Zapadne konferencije, ali samo sedam poraza. Nuggetsi su doživjeli još tri.

Anthony Edwards bio je sjajan u pobjedi Timberwolvesa 118-110 nad Dallas Mavericksima. Mavsi bez Luke Dončića i Kyrie Irvinga nisu imali šanse, a Edwards je zablistao ubacivši 44 poena, uz tri skoka i četiri asistencije.

Dario Šarić je u porazu Golden Statea, 102-114, na domaćem terenu protiv Miamia ubacio je deset poena i šest skokova uz jednu asistenciju. (g)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.









Tagovi

Nikola JokićNBADenver Nuggets

Ostale Vijesti