Paul Rutherford-USA TODAY Sports
Paul Rutherford-USA TODAY Sports

Tatum odgovorio na LeBronov izazov: Košarkaš Bostona ubacio Durantu i društvu 54 poena (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 06.03.22. | 21:52

U nekoliko navrata se činilo kako će družina iz Brooklyna izgraditi ugodnu rezultatsku prednost, ali tvrdoglavi Celticsi predvođeni Tatumom su svaki puta pronašli odgovor na pokušaje gostiju u TD Gardenu

LeBron James je postavio izazov jutros, a već večeras mu je odgovorio Jayson Tatum: krilni igrač Bostona je u šlageru Istočne konferencije Brooklynu utrpao 54 poena za pobjedu Celticsa 126:120. Tatum je iz igre šutirao 16/30 (53,3 posto), trice 8/15 (53,3 posto), a bacanja 14/17. Pridodao je tome i pet skokova i tri asista za 41 minutu na parketu.


Tatumova inspirirana partija je bila baš ono što je doktor preporučio Celticsima u borbi protiv Netsa. U nekoliko navrata se činilo kako će družina iz Brooklyna izgraditi ugodnu rezultatsku prednost, ali tvrdoglavi Celticsi predvođeni Tatumom su svaki puta pronašli odgovor na pokušaje gostiju u TD Gardenu. Momčadi su se izmjenjivale u vodstvu, ali na koncu su u zadnjoj četvrtini igrači Bostona pronašli put do pobjede.

Tatum je imao dobrog pomagača u Jaylenu Brownu koji je zabio 21 poen, a Marcus Smart je dodao 14, uz devet asista. Netsima pak nije bilo dovoljno ni 37 poena, šest skokova i osam asistencija najboljeg igrača Kevina Duranta, kao niti 19 poena proizašlih iz radionice Kyrieja Irvinga.

Momčadi Bostona je ovo 39. pobjeda u sezoni (uz 27 poraza), dok je Brooklyn pao na omjer od 32 pobjede i 33 poraza u tekućoj sezoni.



Tagovi

NBABoston CelticsBrooklyn NetsJayson TatumKevin Durant

Ostale Vijesti