USA Today Sports
USA Today Sports

Službeno: Bogdan ima novi klub

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 25.11.20. | 10:08

Sacramento Kingsi nisu iskoristili svoju priliku, srpski as je pronašao novi dom.

Dugo su vijećali u Sacramento Kingsima, nije im bilo lako odreći se ponajboljeg šutera u momčadi, ali nekoliko sati prije isteka roka koji im je propisala NBA liga, Kingsi su konačno odlučili. Nisu iskoristili priliku za izjednačavanje ponude koja je stigla od Atlanta Hawksa i Bogdan seli u saveznu državu Georgiju.

Bogdanović je ograničeno slobodan agent, Kingsi su ga planirali trejdati u Milwaukee, međutim odlučio je testirati tržište, odbio Buckse i pričekao bolje uvjete. Njih je ubrzo poslala Atlanta, Hawksi nisu štedjeli pa će u sljedeće četiri godine dobiti 72.000.000 dolara, odnosno 18.000.000 po sezoni. Atlanta je uz te uvjete pristala platiti i 15 posto njegove godišnje zarade odluči li se za trejd u zadnjoj sezoni, a sam igrač poslije treće godine ima opciju za odlazak.

Sjajni šuter lani je zaradio oko 8.000.000 dolara, a za sljedeću su mu Kingsi trebali isplatiti 10,661,733 dolara.

Šuškalo se kako bi mogao sjesti za stol i s Lakersima, međutim ćorak... Atlanta je bila daleko najkonkretnija i čekala se odluka Kingsa, a oni su noćas, tri sata uoči kraja roka, odlučili preskočiti ovaj put i pustili Bogdana.


Tagovi

Bogdan Bogdanović

Ostale Vijesti