Sjajni Bogdanović torpedirao Orlando, Zubac bolji od Šarića (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 18.12.19. | 08:32

Indiana srušila Jamesa i društvo.

Noćas je na parketima diljem SAD-a odigrano šest utakmica najjače svjetske košarkaške lige.

Utah Jazz je u svojoj dvorano slavio protiv Orlando Magica rezultatom 109:102.

Jazzeri su od samog početka utakmice pokazali tko je gazda u Salt Lake Cityju. Već početkom druge četvrtine svoju prednost penju na dvocifrenu razliku, a sredinom treće dionice i na najveću +18. No, u zadnjoj četvrtini gosti koriste opuštanje domaćeg sastava te sredinom dionice i preuzimaju prednost od čak +7. Međutim, od tog trenutka na scenu stupa Bogdanović koji sa sedam svojih koševa vraća Jazzere u vodstvo, koje ne ispuštaju do kraja susreta.

Domaćine su do pobjede vodili Bojan Bogdanović i Donovan Mitchell sa po 30 koševa, dok je kod poraženih najbolji bio D.J Augustin.

 

 

Los Angeles Clippersi su u Stamples Centru slavili protiv Phoenix Sunsa rezultatom 120:99. Gosti su se držali prve dvije minute, od kad je krenula dominacija domaćeg sastava. Clippersi već krajem prve četvrtine odlaze na dvocifrenu prednost, koja se konstantno podizala da bi kraj utakmice dočekali s +21.

Domaćine su do pobjede vodili George s 24 koša, Williams i Leonard sa po 20, dok je naš Ivica Zubac kao starter ubacio 12 koševa i pridodao 4 skoka za 22 minute na parketu. Kod Sunsa su najbolji bili Oubre s 19 i Ayton sa 19 koševa i 12 skokova, dok je Dario Šarić ubilježio osam koševa i šest skokova.

Indiana je na domaćem parketu slavila protiv Los Angeles Lakersa rezultatom 105:102

Gosti su odlično ušli u susret te vodili gotov cijelim prvim dijelom, a na odmor se otišlo njihovom prednošću 50:52. No, u trećoj dionici Pacersi se bude i preuzimaju vodstvo koje su držali sve do sredine četvrte četvrtine. Lakersi su tri minute do kraja imali +5, no samo minutu kasnije Pacersi se vraćaju u egal. Zadnju minutu domaćini preko Brogdona prelaze u vodstvo, a James i Rondo promašuju trojke za povrata, Sabonis je na kraju s linije slobodnih bacanja samo potvrdio pobjedu Pacersa.

Indianu je do trijumfa vodio Sabonis sa 26 koševa i 10 skokova, kojem je to 13. double – double zaredom, dok su kod poražene momčadi najbolji bili Howard i James sa po 20 ubačaja.

 

Pogledajte današnju PONUDU Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Dario ŠarićIvica ZubacBojan Bogdanović

Ostale Vijesti