Sabonis prvim triple-doubleom karijere utišao Pepsi Centar

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 20.01.20. | 07:39

Denveru ni sjajna partija Nikole Jokića nije bila dovoljna protiv raspoloženog Litavca.

Sinoć i noćas je na NBA parketima bilo poprilično mirno, odigrana su tek dva susreta u kojima su pobjede upisali San Antonio Spursi i Indina Pacersi.

San Antonio je u svom AT&T centru bio bolji od Miami Heata rezultatom 107:102.

Gosti su bolje otvorili susret i već sredinom prve četvrtine odvojili na dvocifrenu razliku. No, prednost se otopila već do prvog napada u drugoj dionici, koju su Spursi na kraju dobili sa devet koševa razlike. Međutim, domaćini sve do tri minute prije kraja nisu uspjeli slomiti utakmicu na svoju stranu, kad odvajaju na +5 i tu razliku održavaju do kraja. San Antonio su do pobjede vodili Aldridge s 21 te DeRozan sa 20 koševa i po devet skokova i asistencija. Najzapaženiji kod Heata bio je Adebayo s 21 košem i 16 skokova.

Indiana Pacersi su slavili kod Denver Nuggetsa rezultatom 107:115.   

Denver je od početka susreta nametnuo svoju igru te su bili u prednosti gotovo cijelu utakmicu. Prednost su prvi put ispustili tek sedam minuta prije kraja utakmice kad je Mcdermott položio za 91:91. Isti igrač pogađa trojku četiri minute do kraja, a Sabonis sa tri vezana koša radi razliku, koju gosti nisu ispustili do kraja.

Pacerse je do važne pobjede vodio sjajni Sabonis s prvim triple-doubleom karijere od 22 koša, 15 skokova i 10 asistencija, dok je kod poraženih Nikola Jokić zabio 30 koševa i uhvatio 10 skokova.

Rezultati:

San Antonio Spurs – Miami Heat 107:102

Denver Nuggets – Indiana Pacers 107:115

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters/Arhiva)

 


Tagovi

Domantas SabonisNikola Jokić

Ostale Vijesti