Nevjerojatan poraz Rocketsa s 50 Hardenovih poena, AD i James zaustavili Jokića (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 04.12.19. | 07:38

Zanimljiva večer u NBA ligi.

Nevjerojatan poraz doživjeli su košarkaši Houston Rocketsa na gostovanju kod San Antonija.

Domaći Spursi su na krilima učinka karijere Lonnieja Walkera IV sa 28 poena, i bez LaMarcusa Aldridgea pobijedili 'Rakete' nakon dva produžetka rezultatom 135-133.

Harden, Westbrook imali su +22 poena u drugom dijelu, a s dvoznamenkastom zalihom ušli su i u posljednju četvrtinu. Akos e pri tome još zna da je 'The Beard' zabio 50 poena, Russell Westbrook upisao triple-double (19p, 10s, 10a), a Clint Capela odličan double-double učinak s 22 poena i 21 skokom, time se ovaj poraz čini još nevjerojatnijim.

Najveće 'zasluge' idu jako lošem šutu Rocketsa koju su najviše trošili Harden, Westbrook i McLemore. Ispucali su ih 34, a ubacili skromnih osam. S druge strane, uz Walkera IV, najučinkovitiji su bili Forbes sa 25 poena de DeRozan s dva manje.

 

 

U najzanimljivijem okršaju večeri, Lakersi su na gostovanju u Denveru upisali pobjedu rezultatom 105-96.

Dvojac Anthony Davis i LeBron James odigrali su vrlo sličnu utakmicu kada su brojke u pitanju i zajedničkim snagama zaustavili glavnog igrača gostiju, Nikolu Jokića. Dvojac iz Los Angelesa je proveo 37 minuta na parketu, obojica su imali 9-18 ubačaja iz igre, po jednu ubačenu tricu i šest ubačenih slobodnih bacanja za 25 poena, koliko su obojica ubacila. S tim da je centar Lakersa ubilježio i deset skokova.

Nuggetse su predvodili Jamal Murray s 22 poena te Paul Milssap koji je imao jedan poen manje. Srpski centar večer je završio s 13 poena, osam asistencija, tri ukradene lopte i pet skokova.

Miami je na krilima triple-doublea Jimmya Butlera svladao Toronto u gostima. Rezultat je bio 121-110 za Heat, a Butler je zabilježio 22 poena, 13 skokova i 12 asistencija, a sekundirao mu je Duncan Robinson s isto toliko poena.

Raptorse je predvodio Fred VanVleet s 19 poena te igrač s klupe Powell koji je ubacio 23 poena. Siakam je upisao double-double s 15 poena i 12 skokova, kao i Kyle Lowry koji se vratio nakon ozljede zabilježivši 12 poena i 11 asistencija, s tim da je promašio svih 11 šuteva za tri poena.

Ni sjajna partija Bradleya Beala koji je zabio 42 poena, nije pomogla Washingtonu da izbjegne poraz od Orlanda. Magic je predvođen Evanom Fournierom (31p), D.J. Augustinom (24p) i Markelleom Fultzom (20p) pobijedio 127-120.

Pistonsi su također slavili na gostovanju, a bili su uvjerljivi protiv Clevelanda sa 127-94.

Najbolji je u redovima momčadi iz Detroita bio Blake Griffin sa 24 poena, dok je Andre Drummond zabilježio 17 poena i 14 skokova. Kod Cavsa, najviše je ubacio Colin Sexton, 22 poena.

(Foto: Pixsell/arhiva)


Tagovi

LeBron JamesAnthony DavisNikola JokićJames HardenRussell WestbrookClint CapelaBradley BealJimmy Butler

Ostale Vijesti