Benny Sieu-USA TODAY Sports
Benny Sieu-USA TODAY Sports

Mogu i bez Giannisa: Milwaukee uz probleme do pobjede nad Kingsima (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 23.01.22. | 07:48

Tri utakmice u SAD-u, najzanimljivija svakako kod branitelja naslova u Fiserv Forumu

Može li Milwaukke bez Giannisa Antetkounmpa i Brookea Lopeza? Cijeli večernji program NBA lige sinoć se sveo upravo na to pitanje. Oslabljeni dvojicom ponajboljih igrača na parketu, branitelji naslova Milwaukee Bucksi dočekali su Sacramento i tijesno pobijedili. Rezultat 133:127 nam daje do znanja da Bucksi mogu ići u “over” sa poenima i bez njih, ali daleko od toga da su se do pobjede prošetali.

Kingsi su ove sezone varljive naravi. U posljednjih desetak dana smo ispratili odličnu predstavu protiv Lakersa, a potom i dva vezana poraza od Houstona i pred jučerašnji dvoboj, poraz od Detroit Pistonsa. Sinoć su primjerice bili bolji na početku susreta, uspjeli su probiti obranu Milwakueeja i zabiti čak 35 poena u prvoj četvrtini. Takav scenarij je dao naslutiti da bi moglo biti problema do samoga kraja, bez obzira na raspoloženog Middletona i isto tako efikasnog Holidayja.

Duo je stigao do izražaja tek pred sredinom druge četvrtine kada se blaga prednost gostiju istopila. Milwaukee je u ovom periodu utakmice izgledao sjajno, u dva navrata su imali čak 15 koševa prednosti, i to ponajviše zahvaljujući “pomoći” DiVicenza i Nwora koji su sinoć zajedno upisali 30 poena.

Sacramento nije odustajao, dapače. Gosti su stigli do samo tri poena razlike, no u ključnom trenutku, taman pred kraj, junak Middleton gađa tricu čime priča bila završena. U redovima Bucksa on je bio najučinkovitiji sa 34 poena, šest skokova i pet asistencija, pratio ga je Holiday s 36 poena, pet skokova i četiri asista. Sjajan je bio i Donte DiVicenzo s 20 postignutih poena dok je Kingse predvodio Barnes s 29 poena, šest skokova i tri asista. Jedini igrač s double-double učinkom na jučerašnjoj utakmici je bio Haliburton sa 24 poena i čak 12 asistencija.

Od ostalih susreta, tu su još Pacersi u gostima kod Phoenixa. Indiana je očekivano poražena, momčad iz Arizone je upisala pobjedu rezultatom 113:110. Spomenimo još i Cleveland protiv Oklahome, za razliku od druge dvije utakmice s puno koševa, ovdje su oba tima stala na dvoznamenkastom broju. 94-87 pobjeda domaćina za ispiranje gorkog poraza od Bullsa.

 



Tagovi

NBAMilwaukee BucksSacramento Kings

Ostale Vijesti