Melo svojim Knicksima zabio 16 koševa, Embiid zasjenio Jokića (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 11.12.19. | 08:39

Duo Lillard – McCollum predvodio je Trail Blazerse do pobjede, a valja istaknuti kako je Mario Hezonja skupio svega pet poena

Portland je na domaćem terenu ugostio slabašne New York Knickse, a u toj su utakmici upisali glatku pobjedu rezultatom 115:87.

Kod domaćina su najbolji bili Dame Lillard (31/2/6) i Hassan Whiteside (17/15/2), a treba istaknuti i nekadašnjeg kralja New Yorka Carmela Anthonyja koji je ubacio 16 poena uz šut za tri ¾.

Dodajemo kako je Mario Hezonja utakmicu završio sa skromnih pet poena, ali je zato skupio i više nego pristojnih 10 skokova.

Od ostalih susreta valja obratiti pažnju na onu između Nuggetsa i 76ersa. Philla je na domaćem terenu u konačnici slavila rezultatom 97:92, a najbolji pojedinac kod domaćeg sastava bio je Joel Embiid sa 22 poena, 10 skokova i šest asistencija. S druge strane, glavni igrač Denvera, Nikola Jokić, ponovno nije imao svoju večer pa se tako statistički zaustavio na 15 poena, sedam skokova i 11 asistencija.

Poprilično zanimljivo bilo je na susretu između Heata i Hawksa, a momčad iz Miamija je u konačnici slavila nakon jednog produžetka.

Pomalo nevjerojatno zvuči podatak kako su čak četvorica igrača Miamija odigrala fantastične utakmice. Naime, dvojac Butler – Adebayo upisali su triple-double, dok su Kendrick Nunn i Duncan Robinson obojica imali preko 30 poena (Nunn 36, Robinson 34).

Klupa Miamija nije bila pretjerano raspoložena, ali za to nije ni bilo potrebe pored budući da su starteri sve sami odlučili riješiti. Kod gostiju valja istaknuti dobru utakmicu Huntera (28/4/3), nešto slabiju Younga (21/4/9) i izvrsnih 12 poena, tri skoka i četiri asistencije Vincea Cartera.

Za kraj valja istaknuti i utakmicu između Wizardsa i Hornetsa, a usprkos izvrsnoj večeri Davisa Bertansa, domaći sastav predvođen Devonetom Grahamom (29/1/6) upisao je svoju 10. pobjedu ove sezone te su sada na omjeru 10-16. Utakmica je završila rezultatom 114:107, a kod gostiju je najbolji pojedinac bio već ranije spomenuti Bertans s 32 poena, 9 skokova i jednom asistencijom, a trice je gađao izvrsnih 8/12. Podsjećamo, o ovom iznimno zanimljivom šuteru već ste imali prilike čitati na Germanijaku, a taj tekst pogledajte na dnu današnjeg.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

Nikola JokićCarmelo AnthonyJoel EmbiidTrae Young

Ostale Vijesti